fbpx

Wat is het zonnetje toch heerlijk buiten. En vergeet het gezellige terras niet, of de sfeervolle parken. Maar ho, wacht even. We moeten aan het werk! Maar, dat betekent niet dat je binnen hoeft te zitten kniezen op een ‘saaie’ of ‘grauwe’ werkplek. Zó maak je je werkplek helemaal spring-ready.

 

bloemen op kantoor

Bloemen en planten

Wat zorgt er nou meer voor een zomergevoel dan bloemen en planten? Bloemen en planten zorgen altijd voor een heerlijk natuurlijk gevoel en het ziet er vooral erg gezellig uit. Met de juiste plant krijg je ook nog eens extra zuurstof, wat je wel kunt gebruiken als je uren achter elkaar zit opgesloten.

Fleurige printjes

Naast bloemen en planten kun je ook printjes in het leven roepen om jouw werkplek een frisse look te geven. Denk hierbij aan vrolijke blocnotes, pennen, potloden, nietmachines etc. Ga los met tape, stickers of linten. Of nog beter: je kunt geprinte pennen en potloden vaak ook kant-en-klaar kopen. Neem eens een kijkje bij de HEMA, hier hebben ze super veel leuke spulletjes voor een leuke prijs.

Geef je desktop een boost

Als je de hele dag achter je computer/laptop zit, is het wel zo leuk om tegen een frisse achtergrond aan te kijken, toch? Ruim je desktop op (verwijder ongebruikte snelkoppelingen) en zoek een zomerse foto of illustratie dat je vrolijk maakt of download een van de designs in de Zakenmeisje Members’ Club.

Vrolijke kopjes en glazen

Ja ja. Ook je servies moet eraan geloven. Het is toch veel leuker om uit een vrolijke gele koffiemok je koffie te drinken dan uit een grauwe, grijze beker? Change it up en trakteer je zelf op vrolijke bekers, koppen, schotels en glazen. Geloof me maar, je voelt je echt een stuk vrolijker als je drinkt uit een cactus beker.

Zonlicht!

Laten we het belangrijkste nu vooral niet vergeten. Zonlicht natuurlijk! Zorg ervoor dat je bij een raam kunt zitten, of misschien heb je wel de mogelijkheid om buiten te zitten (nog beter!). Natuurlijk licht vrolijkt een mens altijd op.

 

Hoe zorg jij ervoor dat jouw kantoor lente-proof is?

Save

Save

Save