fbpx

MIJN FAVORIETE TOOLS

Je hebt het vast al vaak gehoord: als ondernemer moet je bepaalde taken uitbesteden. Je hebt een team nodig. I totally agree! Alleen is mijn definitie van een team wat anders dan wat de meeste ondernemers bedoelen… Ik heb namelijk geen team van mensen, maar een team van tools. Ik heb dus eigenlijk een team van robots in dienst. Deze ‘robots’ kunnen enorm veel werk voor je uit handen nemen en het ondernemen een stuk makkelijker voor je maken. En doordat jij al die saaie klusjes niet hoeft te doen blijft er meer tijd over om áán je bedrijf te werken (i.p.v. in je bedrijf). I love my team! Ik heb al heel wat apps, software en tools gebruikt en mijn favorieten (die ik dagelijks gebruik) vind je hier.
P.S. Download ook zeker mijn hele toolkit, waarin je alle 47 tools vindt. 

Just to be honest: Veel van deze links zijn affiliate links. Ik ontvang een kleine vergoeding als jij via mij een
tool koopt. Don´t worry, dit kost jou niets extra´s 🙂 en ik promoot alleen tools die ik ook ECHT zelf
gebruik en mega fan van ben.

ActiveCampaign

Heb jij al een e-maillijst? En werk je al met ActiveCampaign? Zo nee, begin hier zo snel mogelijk mee.

ActiveCampaign is een software voor e-mailmarketing, maar het is so much more dan alleen dat.

Met ActiveCampaign kun je een heel groot deel van jouw (e-mail) marketing automatiseren en dat gaat jou MEGA veel tijd schelen. Plus dat het je ook nog eens meer klanten op zal leveren.

Trello

Als ondernemer heb je waarschijnlijk een oneindige to-do list. Een project management tool helpt je om het overzicht te houden. 

Zelf vind ik Trello een hele fijne tool om mee te werken. Per project maak ik een aparte lijst aan, daaronder hang ik verschillende kopjes met weer to-do lijsten die bij dat kopje horen. 

Bijvoorbeeld: [lijst] nieuwe website, [kaart/kopje] home page, [to-do] fotoshoot. 

Divi

Divi is een WordPress thema en I looove it! Het is super eenvoudig in gebruik en je kunt er enorm veel mee. 

Inmiddels gebruik ik het niet alleen om mijn website, sales pages en opt-in pages mee te maken, maar heb ik er zelfs mijn hele online programma mee gemaakt. Geen gedoe met verschillende, moeilijke software, maar lekker 1 makkelijk thema wat je zo onder de knie hebt.  

 

Interact

De meest eenvoudige manier om aan nieuwe leads (e-mailadressen) te komen is door een lead magnet (freebie) te maken. Maar hoeveel e-books heb jij al wel niet op je computer staan…? Bij jouw droomklant is het waarschijnlijk niet anders. 

Met interact kun je een quiz maken. Dat is weer eens een andere manier van leads genereren en jouw droomklant zal dit super leuk vinden. BONUS: Jij verzameld ondertussen waardevolle informatie over jouw klant. 

Deadline Funnel

Valt het jou ook op dat mensen altijd tot het laatste moment wachten om iets te kopen? Dat ze op de allerlaatste dag (uur of zelfs minuut) zich pas inschrijven voor jouw programma?

Wanneer je een evergreen programma hebt valt heb je die ´deadline´ niet meer en voelt jouw droomklant ook niet die druk om NU te kopen. Met deadline funnels kun je unieke deadlines maken, waardoor je de deadline (= schaarste creëren) weer terugbrengt. 

Moneybird

Met moneybird houd je super eenvoudig zelf je boekhouding bij (maar je boekhouder kan er natuurlijk ook in!). Het is op de Nederlandse markt gericht en elk kwartaal kun je in 1 oogopslag zien wat je moet aangeven. Easy peasy!

Ik gebruik het om bij te houden welke facturen er binnen komen, of ze al betaald zijn en ik koppel ze aan de bij- en afschrijvingen op mijn bankrekening (wat nu trouwens voor een groot deel automatisch gaat, love it!).