fbpx

AUTONOME

ONDERNEMERS

PODCAST

de Autonome Ondernemers Podcast

Met de Autonome Ondernemers Podcast, voor online ondernemers die lekker hun eigen ding willen doen, wil ik jou niet alleen inspireren en motiveren, maar deel ik ook super veel praktische tips over hoe jij jouw bedrijf kunt groeien door een team van tools te bouwen. En spoor ik je aan om ook echt actie te nemen, zodat ook jij een lege agenda krijgt en de vrijheid hebt om te werken waar, wanneer en hoeveel je wilt. I’ve got your back!

NIEUWSTE PODCASTS

017: Manon Rijkers haar weg naar autonoom ondernemen

017: Manon Rijkers haar weg naar autonoom ondernemen

Manon had het goed voor elkaar. Althans, zo leek het op papier. Ze had een goede baan, een mooi huis en een fijn gezin. Maar het lukte haar maar niet om te genieten van haar opgroeiende dochter. In 2019 besloot ze genoeg te hebben van het leven dat ze leefde. Ze...

015: Wendy Assenberg van Eijsden haar weg naar autonoom ondernemen

015: Wendy Assenberg van Eijsden haar weg naar autonoom ondernemen

Vandaag interview ik Wendy Assenberg van Eijsden over haar reis naar autonoom ondernemen. Dit staat voor mij voor je niet gek laten maken door wat alle andere ondernemers doen en de goeroes je vertellen, maar zelf beslissen wat je wel en niet doet. Je hebt de vrijheid...

Hi, ik ben Naomi


Ik ben fucking ambitieus & eigenwijs en run mijn bedrijf op mijn eigen manier. Online, vanuit mijn cozy appartement in Lissabon, alleen en zonder bullshit. 

=

Ik heb geen team van mensen, maar een team van tools. #nerd

=

Ik doe niet aan spirituele woo-woo, maar ga voor concrete doelen en harde cijfers. Funnels are my kind of magic. 

=

Mijn agenda staat niet vol met afspraken, maar met to-do’s om áán mijn bedrijf te werken (en plenty of room voor middagen lezen in het park, dansen en spontane brunch-dates). 

=

Ik ben een enorme kluns, behalve als het op online marketing tools & strategieën aankomt. Then I’m your girl.

Als business guide, met een grote liefde voor online marketing, leer ik vrouwelijke ondernemers hoe ze een online business starten én groeien.