fbpx

AUTONOME

ONDERNEMERS

PODCAST

de Autonome Ondernemers Podcast

Met de Autonome Ondernemers Podcast, voor online ondernemers die lekker hun eigen ding willen doen, wil ik jou niet alleen inspireren en motiveren, maar deel ik ook super veel praktische tips over hoe jij jouw bedrijf kunt groeien door een team van tools te bouwen. En spoor ik je aan om ook echt actie te nemen, zodat ook jij een lege agenda krijgt en de vrijheid hebt om te werken waar, wanneer en hoeveel je wilt. I’ve got your back!

NIEUWSTE PODCASTS

012: Waarmee maak je een online programma?

012: Waarmee maak je een online programma?

Je hebt de knoop doorgehakt, je gaat een online programma maken! Maar nu komt meteen de eerste vraag naar boven: waar maak je een online programma eigenlijk in? Zet je de informatie op jouw eigen website, heb je een LMS of membership plugin nodig, geef je een cursus...

011: 6 manieren om jouw online programma persoonlijk te maken

011: 6 manieren om jouw online programma persoonlijk te maken

Bij een online programma denk je vaak al snel aan onpersoonlijk. Jouw klanten loggen in waar en wanneer ze willen en volgen het programma op hun eigen tempo. Heel fijn, want hierdoor kun jij tijd- en locatieonafhankelijk werken. Je kunt reizen, met je kids te spelen...

Hi, ik ben Naomi


Ik ben fucking ambitieus & eigenwijs en run mijn bedrijf op mijn eigen manier. Online, vanuit mijn cozy appartement in Lissabon, alleen en zonder bullshit. 

=

Ik heb geen team van mensen, maar een team van tools. #nerd

=

Ik doe niet aan spirituele woo-woo, maar ga voor concrete doelen en harde cijfers. Funnels are my kind of magic. 

=

Mijn agenda staat niet vol met afspraken, maar met to-do’s om áán mijn bedrijf te werken (en plenty of room voor middagen lezen in het park, dansen en spontane brunch-dates). 

=

Ik ben een enorme kluns, behalve als het op online marketing tools & strategieën aankomt. Then I’m your girl.

Als business guide, met een grote liefde voor online marketing, leer ik vrouwelijke ondernemers hoe ze een online business starten én groeien.