fbpx

In september gaat er weer een groep enthousiaste zakenmeisjes naar Lissabon voor een workation. Wie zijn deze girls, waarom gaan ze mee en wat voor tips hebben zij voor andere vrouwelijke ondernemers? Je leest het in deze blogserie ‘op workation met’. Vandaag is ons communitymeisje Marloes aan het woord. Marloes is 29 jaar, getrouwd en mama van 2 prachtige dochters. Ze is sinds de dag dat ze begon met ondernemen (1 juli 2017) member van de Zakenmeisje Members’ Club

 

communitymeisje marloes

Wie is Marloes?
Ik ben sinds 1 juli 2017 onderneemster, toen begonnen als tekstschrijver maar inmiddels geëvolueerd tot personal cheerleader. Ik help vrouwen die worstelen met hun werk, die geen mogelijkheden zien om hun dromen waar te maken en die zichzelf klein houden. Mijn plannen voor de komende 6 maanden zijn nagenieten van mijn eerste event en druk aan de slag met de herlancering van mijn bedrijf!

Ik geniet intens van de kleine dingen en ik vind het belangrijk om deze dingen ook te zien. Leven staat voor mij gelijk aan vrijheid.

Waarom heb je besloten om mee te gaan naar Lissabon?
Het besluit om mee te gaan naar Lissabon kwam al op de dag van de aankondiging; hoe leuk is het om andere onderneemsters te ontmoeten, met elkaar te sparren en tegelijkertijd te genieten van een nieuwe stad én te knallen met mijn bedrijf?

Wat doet reizen met je? Wat doet het voor je business?
Reizen brengt mij rust en nieuwe perspectieven. Voor mijn business betekent het dus ook nieuwe inzichten en vernieuwde energie; dé manier om te groeien.

Wat denk je uit te getaway te halen? Mee terug naar huis te gaan?
Ik denk dat ik heel veel nieuwe energie ga krijgen, leuke meiden ga ontmoeten en heel veel nieuwe kennis ga krijgen dankzij de masterminds en skills shares 🙂

Wat ga jij met de groep delen?
Ik ga de groep helpen om hun “Why” nog beter uit te diepen, meer in contact te komen met datgene wat zij echt graag willen en ze helpen om daar ook meteen concrete stappen voor te zetten. Ook mijn mega-plan skills deel ik met liefde!

Wat is de grootste les die jij hebt geleerd van het ondernemen?
Dat alles mogelijk is als je er maar voor gaat.

Wetende wat je nu weet en terugkijkend op toen je net begon met ondernemen, wat zou je nu anders gedaan hebben?
Ik zou eerder om hulp vragen en meer sparren met andere onderneemsters, ik had geen idee dat er zo’n groot netwerk aan enthousiaste vrouwen is!

 

Lijkt een workation in Lissabon jou ook wel wat? Hier vind je meer informatie >>