fbpx

Naomi

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” – Pippi Langkous

Februari 2016

Het is vrijdagmiddag 14.30 uur en ik zit naar mijn beeldscherm te staren. Ik WIL wel werken, maar ik heb het benauwd, de letters dansen voor mijn ogen en mijn hoofd doet pijn. Damn, wat ben ik gaar! 

Het liefst zou ik even naar buiten gaan, een stukje lopen en even wat frisse lucht krijgen. Ik weet dat ik dat nu nodig heb. Daarna (of morgen) kan ik met een leeg hoofd verder gaan. 

Maar ik ben in loondienst. 

Ik zit in een ruimte met nog zeker 40 anderen en kan niet zomaar weg gaan. Dus ga ik een beetje nutteloos op mijn computer zitten scrollen en luister ik stiekem een podcast, tot het 17.00 uur is en ik mijn computer kan afsluiten. 

Weekend!!

Dat ik niet meer in loondienst wil werken heb ik een aantal maanden geleden al besloten en dit bewijst maar weer eens dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Don’t get me wrong, ik vind het enorm leuk om de online marketing voor een grote touroperator te doen, maar ik mis vrijheid & voldoening

Een aantal jaar hiervoor, vlak na mijn afstuderen, was ik voor het eerst begonnen met ondernemen. Als weddingplanner hielp ik bruidsparen met het organiseren van hun bruiloft in het buitenland. Super leuk, maar precies op het moment dat het goed begon te lopen besloot ik om voor langere tijd naar het buitenland te gaan. 

Ook toen miste ik dat stukje vrijheid. Ik zat namelijk ‘vast’ aan mijn opdrachten en het heeft ruim een half jaar geduurd voordat ik weg kon.

Dit moest anders…  

Online ondernemen

Toen ik besloot om een nieuw bedrijf te starten ben ik daarom eerst heel goed gaan nadenken over mijn ideale lifestyle. 

Ik wilde heel graag op elk moment naar het buitenland kunnen vertrekken, zelf mijn uren bepalen, zelf beslissen met welke ideeën ik aan de slag ga en er later lekker veel voor mijn kindjes (mocht ik zo lucky zijn) kunnen zijn.

Online ondernemen was voor mij de perfecte oplossing. 

De start van Zakenmeisje

Inmiddels had ik al behoorlijk wat kennis en ervaring rondom online marketing (en ondernemen) opgedaan en wat me opviel was dat ik geen Nederlandstalige websites met online marketing tips voor de Nederlandse markt (in Amerika werken sommige dingen toch net even anders) kon vinden. Ten minste, niet gericht op jonge, vrouwelijke solopreneurs zoals ik.  

Dus besloot ik mijn kennis en ervaring te gaan delen. Concrete tips & informatie, waarvan ik had gewild dat het er was toen ik zelf begon. 

Elk vrije uurtje dat ik had besteedde ik aan het starten van Zakenmeisje. 

Na een half jaar besloot ik om er VOL voor te gaan en nam ik ontslag.
 Ik had geen betere beslissing kunnen maken.
 

Ik doe lekker mijn eigen ding!

Ik heb een manier gevonden om te kunnen ondernemen op mijn eigen wijze, namelijk door het verkopen van online programma’s. Ik vind dit een super fijne manier om anderen te helpen. Zeker als je tijds- en locatieonafhankelijk wilt werken en introvert bent, like me 😉 

Inmiddels woon ik in Lissabon en leer ik vrouwelijke ondernemers hoe ze een bedrijf starten, een online programma maken én hoe ze dit kunnen groeien. I love it! 

Met mij werken?

Super leuk dat je met mij wilt werken! Dit kan op twee manieren;

  1. Voor starters
    W
    il jij heel graag jouw eigen bedrijf beginnen en een online programma maken, maar heb je geen idee HOE? Met het online programma ‘Kickstart Your Business’ help ik een kleine groep zakenmeisjes in spé om binnen 6 maanden een bedrijf op te starten & een (online) programma te maken. Benieuwd of het iets voor jou is? 
    Check it out >> 


  2. Voor ervaren ondernemers 
    Heb je al een online programma, maar wil je meer tijd, geld en vrijheid? Met het online programma ‘Upgrade Your Business’ help ik een kleine groep zakenmeisjes om hun bottleneck op te lossen en hun online programma op te schalen. Benieuwd of het iets voor jou is? Check it out >>

 

P.S.

Als je mij echt zou kennen, zou je weten dat….

=

Ik sinds mijn 12e dans. I love it en ik doe vanalles; salsa, jazz, bachata, musical, dancehall, street dance… Kuduro is mijn nieuwste ontdekking!

=

Ik alles in mijn business lekker zelf doe. Ik houd ervan om nieuwe dingen te leren, uit te zoeken en ik vind de afwisseling heel fijn.

=

Ik een enorme kluns ben, behalve als het op online marketing tools & strategieën aankomt. Then I’m your girl.

=

Mijn agenda bijna altijd leeg is. Daarom kan ik bijna altijd spontaan brunchen, een middag in het park lezen (99% non-fictie) en lekker áán  mijn bedrijf werken.  

=

Ik gek ben op reizen (ik heb o.a. al in the U.S.A., Vancouver & Sydney heb gewoond) en dat ik naar Portugal (Lissabon) ben geëmigreerd.

=

Ik introvert, ongeduldig en een redelijke nerd ben. Daarom heb ik geen team van mensen, maar een team van tools. 

=

Ik niet aan spirituele woo-woo doe, maar ga voor concrete doelen en harde cijfers. Funnels are my kind of magic.

=

Ik het heerlijk vind om lekker in yoga pants en mijn haar in een knot vanuit huis te werken. 

Naomi in de media