fbpx

Het is ZOMER!! Voor veel mensen betekent dit vakantieeeee!! Whoop Whoop… heerlijk reizen, voetjes in het zand en de zon op je gezicht. LOVE IT! Zelf ben ik in maart op reis geweest en heb ik een leuke trip naar Ibiza gepland staan in september. Ik moet dus nog even geduld hebben voordat ik naar de zon ga. Maar vast wat mooie spullen uitzoeken om mee te nemen kan geen kwaad, toch? Dit is mijn lijstje van echte must-haves als je deze (na)zomer op vakantie gaat. Al deze items zocht ik uit op één van mijn favoriete websites: Modemusthaves.com.

1. Een opblaasbare flamingo

Deze is uiteraard onmisbaar, ahum, als je op vakantie gaat! Okee… zonder opblaasbare flamingo kom je je vakantie vast ook door, maar hoe gaaf is hij?! Deze classic bikini is trouwen ook geweldig.

opblaasbare flamingo

 

2. Flamingo kofferhoes

Het is officieel; flamingo’s zijn hot! Een koffer heb je nou eenmaal nodig als je op reis gaat, dus waarom niet ééntje met flamingo’s erop? Kun je hem in ieder geval snel herkennen als hij het vlieguig uit komt.

flamingo kofferhoes

 

3. Reisetui met slaapmasker

Super handig om al jouw spulletjes in te doen die je als handbagage mee wilt nemen. Denk aan een beetje dagcrème, lippenbalsem en make-up remover. Je kan er ook voor kiezen om je shampoo en conditioner hierin te doen zodat je niet van die grote flessen mee hoeft te slepen. Handig!

reisetui

 

4. Rode en basic nagellak

De voeten mogen weer gezien worden en dus is het hoog tijd voor een beetje kleur op die nagels. Voor mijn teennagels kies ik bijna altijd een mooie rode kleur. Mijn handen houd ik het liefst basic omdat ik geen zin heb om mijn afbladerende nagellak 3x over te doen als ik op vakantie ben.

nagellak in rood roze en wit

 

5. Chillbroek

Een chillbroek (is dit ABN?) is een echte must voor de vakantie. Heerlijk voor in het vliegtuig, een frisse nacht of een avond rond het kampvuur.

grijze chillbroek van modemusthaves

 

6. Polaroidcamera

Hoezo spiegelreflexcamera? Ga terug in de tijd en koop een polaroidcamera. Hier kun je de grappigste foto’s mee maken én meteen in je plakboek plakken. (Je kan hem natuurlijk ook naast je superdeluxe camera meenemen)

polaroidcamera wit modemusthaves

 

7. Bikini

Grote kans dat jij tijdens je vakantie naar het strand gaat; een mooie bikini mag dan zeker niet missen. Voor mijn laatste vakantie heb ik twee basic zwarte bikini’s aangeschaft, altijd goed!

zwarte strapless bikini

 

8. Playsuit

Last, but not least; een leuke playsuit. Ik ben al tijden op zoek naar een leuke playsuit die er leuk uitziet, lekker zit en mij ook nog eens goed staat. Omdat ik redelijk klein ben (1.63) is dit nog best lastig! Misschien deze?

witte playsuit

PS In dit artikel staan affiliate-links naar modemusthaves.com, wat betekent dat ik een kleine vergoeding ontvang als jij op deze link klikt en iets bij ze koopt. Ik zeg: WIN-WIN.