Monday Must-Haves: Tasjes

Tassen, je hebt ze in alle soorten en maten. Zelf heb ik er niet zo heel veel. Ik heb vorige zomer een mooie Michael Kors tas gekocht waar ik nog steeds enorm blij mee ben, deze gebruik ik dagelijks. Ik heb katoenen tasjes van Zakenmeisje.nl die ik op het moment veel gebruik, gewoon als handtas maar ook voor het doen van boodschappen is deze erg handig. Verder heb ik een tas voor het sporten en wat tassen voor naar het strand. Ik mis al jaren een goed schoudertasje of clutch voor de momenten waarop je niet zo veel spullen mee hoeft te nemen. Ik ging eens op zoek en dit is wat ik vond…

de leukste tasjes van deze zomer 2016

 

De leukste tasjes van deze zomer

L’OCCITANE en Provence x Antik Batik
Deze zomer werkt L’OCCITANE en Provence opnieuw samen met Antik Batik met een accessoirecollectie die is geïnspireerd op de traditie van de Indiennes Provençales. Voor haar collectie voor L’OCCITANE en Provence zag Gabriella Cortese, de ontwerpster en oprichtster van Antik Batik, een zonnige collectie voor zich en dat is gelukt! De tasjes hebben een felgele print, super vrolijk. Deze limited-editioncollectie is tot eind augustus 2016 te koop bij de L’OCCITANE boutiques en op www.loccitane.nl.

tas L'OCCITANE en Provence

Little Leather Bag – Modemusthaves
Een klein zwart tasje is een echte must-have. Dit tasje van modemusthaves kun je eindeloos combineren en op meerdere manieren dragen. LOVE IT! Deze staat dan ook al een tijdje op mijn wishlist. Heb jij er al één?

little leather bag modemusthaves

Black mirror clutch – Modemusthaves
Deze leuke clutch kwam ik laatst tegen op Modemusthaves.nl. Ik vind hem super cute en heel erg leuk voor een de zomer, een goed accessoire voor een festival. Het jammere aan een clutch vind ik alleen dat je hem de hele tijd in je hand vast moet houden en hem niet makkelijk aan je schouder kan hangen zoals bij een schoudertas.

black mirror clutch modemusthaves

Zwarte clutch – Mint&berry
Nog een klassieke zwarte clutch, deze is van Mint&Berry.

zwarte clutch mint&berry

Gouden clutch – Sweet Deluxe
Hoe cute is deze clutch! Soms kun je gewoon wel een beetje bling bling gebruiken, toch?

gouden clutch sweet deluxe

Blauwe schoudertas – DKNY
Als laatste vond ik deze blauwe schoudertas van DKNY. Ik vind deze kleur heel erg leuk voor in de zomer!

blauwe schoudertas dkny

Welke tas wil jij het liefst hebben?

Save

I think you'll like this too, right?

Laat een reactie achter

Hi zakenmeisje, we LOVE cookies! En niet alleen de eetbare... Als zakenmeisje gebruik je cookies op je website om deze o.a. beter te maken, en dat willen we toch allemaal? Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Ik wil toch wat meer informatie...

De cookie-instellingen op Zakenmeisje.nl zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om jou de beste surfervaring mogelijk te geven. Als je doorgaat met Zakenmeisje.nl te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren :)" hieronder dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten