fbpx

Het is dan eindelijk echt zo ver… Ik heb een podcast! 3,5 jaar geleden ontstond het idee. Op dat moment waren er nog vrijwel geen Nederlandse ondernemers die een podcast hadden en ik dacht dit kan 2 dingen betekenen: of het is suf OF het moet nog komen. Uiteraard was het deze laatste en zijn podcasts nu hotter than hot. Iedereen heeft er één of wil er één. En dat zorgde er bij mij weer voor dat ik dacht: laat maar… Ik wil het niet puur doen omdat iedereen het nu doet.

Toch heb ik een aantal maanden geleden de knoop doorgehakt om het WEL te gaan doen. Ik besefte mij namelijk dat ik podcasten een super mooie manier vind om veel meer van mijn kennis te delen en anderen te helpen. So here we are!

In deze eerste aflevering (aflevering 000) neem ik je een stukje mee in mijn weg naar vrijheid en vertel ik wat je van de Autonome Ondernemers Podcast kunt verwachten. Let´s go!