fbpx

met jouw passie geld verdienen

We hebben allemaal een passie, vaak zelfs meerdere passies. Maar hoe kun je geld verdienen met jouw passie?

 

Wat is een passie hebben?

Wanneer je een passie hebt voor iets, dan vind je iets super leuk om te doen. Denk bijvoorbeeld aan fotograferen, reizen of tuinieren. Het zijn activiteiten waar je ontzettend blij van wordt en die je niet zoveel energie kosten als een normale baan. Vaak is een passie ook een hobby. Welke passie kun jij voor jezelf opnoemen?

PS Wil je tips & andere waardevolle lessen die ik uit 50+ interviews met zakenmeisjes heb gehaald ontvangen? Download nu gratis de Starters Kit voor Zakenmeisjes in spé >> 

 

Geld verdienen

Je hoort heel vaak dat mensen een onderneming zijn gestart vanuit hun passie. Ze zijn professioneel bruidsfotograaf geworden omdat fotografie hun passie is. Maar wist je dat niet elke passie leidt tot een winstgevende onderneming? Dit heeft te maken met de waarde die jouw passie voor anderen heeft.

Stel jezelf maar eens de volgende vraag. Is iemand bereidt om voor mijn passie te betalen?

 

Ondernemerspassie bepalen

Noem het de ondernemerspassie. Een passie waar jij ontzettend blij van wordt, waar jij heel goed in bent en waar anderen voor willen betalen. Het is de passie die het meest interessant is voor de rest van de wereld en waarde toevoegt. Daar waar passie en waarde elkaar overlappen kan een onderneming ontstaan.

 

ondernemerspassie

Gebruik jouw vaardigheden

Vaak heb je een passie voor iets waar je heel goed in bent. Stel je bent dol op koken, dan zijn stressbestendig en creatief waarschijnlijk jouw vaardigheden. Wanneer je ook nog eens over de vaardigheid schrijven beschikt, kun je een onderneming starten in het schrijven van jouw eigen recepten en foodblogs. En wat te denken van jouw eigen kookboek? Zeker wanneer jij jouw niche helder hebt, kun je enorme waarde toevoegen voor de doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van vegan recepten en kookboeken. Hiermee spreek je een hele specifieke doelgroep en help je ze bij het volgen van een vegan lifestyle.

 

Met welke passie zou jij na het lezen van dit blog een onderneming starten?

Save

 

download-de-gratis-starter-kit-voor-zakenmeisjes-in-spe1

Save

Save