fbpx

Zie jij ook overal onderneemsters in het nieuws, met interviews op blogs of ergens anders? Grote kans dat zij hier niet voor hebben betaald, maar dat dit gewoon gratis PR is geweest. Maar hoe zorg jij er nou voor dat jij ook gratis PR krijgt? Want adverteren kan iedereen en vaak betaal je daar dik voor. Bovendien is de kans klein dat je potentiële klanten dit ook aannemen voor waar; het “wij van WC-eend” effect is dan gewoon te groot.

Onderneemsters die in het nieuws komen vanwege hun diensten of meningen worden eerder geloofd en als expert aangezien. Dit komt doordat zij niet zelf iets verkondigen, maar iemand anders verkondigt iets óver hen of stelt hen de vragen waardoor zij kunnen overkomen als de expert op een bepaald gebied. Daar hoef je niet meer jaloers op te zijn, want eigenlijk is PR heel simpel; je moet alleen “het trucje” leren.

Nieuw: online PR-cursus

Een tijdje terug mocht Marloes, ons communitymeisje, aanschuiven bij de lanceringsworkshop van de PR-cursus van Suzanne en Chantal. In een mega “Instagrammable” ruimte (bij Hashtag Workmode in Utrecht) verzorgden deze twee toffe chicks een workshop met 4 oefeningen uit hun online programma, waarmee zij direct het programma ook lanceerden.

Marloes heeft deze dag super leuke vrouwen ontmoet, veel inspiratie opgedaan en weer nieuwe helderheid gekregen over hoe ze met mijn bedrijf gratis PR kan krijgen (en natuurlijk lekkere bubbels gedronken en donuts gegeten…).

pr_suus_chantal_anoukfotografeert-68_preview

 

Wil jij ook met je bedrijf in de media?

Suzanne en Chantal creëerden als zelfstandig PR-adviseurs samen een online cursus waar je in 24 lessen ALLES leert over PR; hoe zorg je ervoor dat je aandacht krijgt, hoe maak je een perslijst en wie benader je? Dit zijn een aantal vragen die aan bod komen tijdens de cursus. De cursus koop je al vanaf 279 euro. Qua investering kun je het dus bijna niet laten, want als je kijkt naar de kosten van een advertentie en de opbrengst in verhouding is gratis PR zéker de moeite waard!

Je vindt alle informatie op de website www.pr-cursus.nl