fbpx

WIL JIJ EEN ONLINE BEDRIJF STARTEN?

& In 90 dagen van starter naar zakenmeisje gaan, zodat jij lekker je eigen ding kunt doen en vrijheid hebt?

I.v.m. COVID-19 heb ik besloten om jou, wanneer je je NU aanmeldt, DIRECT toegang te geven tot het programma, zodat je meteen kunt beginnen. 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Is this you?

Ik ben fucking ambitieus en wil graag een online bedrijf starten, maar…

“Ik heb een steuntje in de rug nodig bij het ECHT beginnen van m’n business. Ik heb genoeg ideeën en ik weet wat ik kan en wil. Maar het is moeilijk om te starten omdat ik gewoon geen idee heb waar en hoe te beginnen. Oh, en ik wil het allemaal meteen goed doen.”

=

Ik heb veel ideeën, wil alles en heb keuzestress

=

Ik wil het zo goed en snel mogelijk doen & niets vergeten. Niet aankloten, maar keihard knallen. 

=

I really don’t know what I’m doing! Ik zoek hulp bij de praktische zaken; hoe kan ik het beste mijn website inrichten? Hoe kan ik mijn doelgroep bereiken? Hoe ga ik mijn administratie doen?

=

Alleen al de gedachte aan alle techniek die hier bij komt kijken is driving me nuts

=

Ik blijf mijn dromen uitstellen en wachten op ‘het juiste moment

=

Ik weet niet waar ik moet beginnen en blijf hangen in ‘where & how to start?’

=

Ik heb vage ideeën en plannen, maar heb geen idee hoe ik ze concreet kan maken

=

Ik heb geen verstand van funnels, lanceringen, SEO, het automatiseren van alles. Hoe doe je dit?

I promise I haven’t been stalking you. I’ve just been there.

Toen ik in 2011 begon met ondernemen was ik 23 en net afgestudeerd. Ik had amper werkervaring en wist al helemaal niets over ondernemen. Toch besloot ik om mijn eigen bedrijf als destination weddingplanner te starten.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan
– Pippi Langkous

Met vallen en opstaan (en heel veel experimenteren) heb ik mijn eerste bedrijf opgezet. Maar precies op het moment dat het goed begon te lopen ging het mis. Ik besloot namelijk om voor langere tijd naar het buitenland te gaan en kwam erachter dat het bedrijf dat ik was gestart helemaal niet bij mijn ideale lifestyle paste. Ik zat ‘vast’ aan mijn opdrachten en het heeft bijna een jaar geduurd voordat ik weg kon.

Ik miste vrijheid.

Toen ik besloot om een nieuw bedrijf te starten ben ik daarom eerst heel goed gaan nadenken over mijn ideale lifestyle. Ik wilde heel graag op elk moment naar het buitenland kunnen vertrekken, zelf mijn uren bepalen, zelf beslissen met welke ideeën ik aan de slag ga en er later lekker veel voor mijn kindjes (mocht ik zo lucky zijn) kunnen zijn. Online ondernemen was voor mij de perfecte oplossing.

Ik besloot een online programma te maken en ineens vlogen er allerlei nieuwe termen mij om de oren; funnels, webinars, lanceringen, automations… Als online marketing geek vond ik het heerlijk om hier in te duiken en er elk kleine detail over te leren, maar ik snap dat jij het hier spaans benauwd van krijgt.

Ik weet hoe het is om mega ambitieus te zijn, er vol voor te willen gaan, maar gewoon niet zo goed te weten waar te beginnen. Er is zo veel bullsh*t op internet te vinden, iedereen zegt iets anders en doet elkaar na, terwijl jij gewoon lekker je eigen ding wilt doen… Am I right?

Toch hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. In al deze jaren van ondernemerschap heb ik MEGA veel kennis over het starten en runnen van een online bedrijf opgedaan en ik doe niets liever dan dit stap voor stap met jou te delen.

KICKSTART YOUR BUSINESS

Om een succesvol online bedrijf op te starten moet er veel gebeuren, ENORM veel. Hoe, wat en wanneer kun je natuurlijk zelf uitzoeken. Alles is wel ergens op internet te vinden, maar de hoeveelheid informatie kan overwhelming zijn en jou doen verlammen. Het online programma ´Kickstart Your Business´ is jouw shortcut en bespaart je jaren aan Googelen, proberen en falen.

I’ve got your back

Ben jij er klaar voor om jouw online business te starten én wil je weten WAAR en HOE te beginnen?  Doe mee met het online programma ‘Kickstart Your Business’, waarin ik van jou in 90 dagen een écht zakenmeisje maak. Ik neem je bij de hand en loop alle stappen door die je moet nemen als je jouw eigen bedrijf begint. Ik vertel je waar je mee begint en in welke volgorde je alles het beste kunt doen, zodat je niets vergeet. Én ik geef je alle informatie, tools, templates en handvaten om het direct uit te voeren. Van begin tot eind.

De eerste training loopt nu en het is super leuk om te doen! De deelnemers zijn super enthousiast en de tweede groep gaat binnenkort ook beginnen.!

– Ilse Huizenga

Het programma heeft al mijn verwachtingen overtroffen!

“Het programma heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Je start met goed nadenken over je idee en je visie: waar wil je heen? Maar het heeft ook de technische kant; je branding, je website, hoe kom je aan klanten, marketing. En ook de persoonlijke kant: hoe zorg je voor een goede werk-privé balans, hoe breng je prioriteiten aan en hoe maak je een goede planning? Ik heb zó veel handvaten gekregen, ik vond het echt heel fijn.”

Elske Schalk

IT´S TIME TO KICK SOME ASS AND START AN ONLINE BUSINESS. DON´T YOU AGREE?

Ben jij die badass babe die er vol voor gaat?

Ik wil ergens heel duidelijk en eerlijk over zijn. Het programma is niet voor iedereen geschikt. Ik weet zeker dat ik jou kan helpen, maar dan moet je er zelf voor de volle 100% voor gaan. Wat zeg ik, je moet er – ondanks twijfel en onzekerheid – voor 1000% voor gaan! Alleen als je dat doet zul je resultaat gaan zien en kun je een succesvol bedrijf runnen. Doe je dit niet? Dan blijft het toch echt alleen bij een leuk idee, droom of hobby.

Ik doe er alles aan om jou te helpen bij het starten van jouw bedrijf en ben pas happy als dit jou is gelukt. Mijn vraag aan jou is dan ook of jij er klaar voor bent? Wil jij niet langer wachten op ‘het juiste moment’ en dromen over vrijheid en een leven als online ondernemer, maar nu écht actie nemen? Then please, be my guest en doe mee! Maar als jij je niet voor de volle 100% gaat inzetten, meld je dan niet aan. #dontwastemytime

Het is WEL voor jou als…

R

Je MEGA ambitieus bent en gewoon wéét dat jij dit gaat rocken.

R

Jij de motivatie en drive hebt om jouw idee NU om te zetten in een succesvol online bedrijf. You want to get sh*t done!

R

Je alle tips & tricks opslurpt en toepast in de praktijk. ACTIE is jouw middle name. 

R

Je alles lekker zelf wil doen, maar niet alleen. Hello, zakensisters!

R

Je nu al 100 vragen voor mij hebt en heel graag feedback ontvangt, want je bent suuuuper leergierig.

R

Je er klaar voor bent om je big girl panties aan te trekken, grote stappen te zetten en zelfs (whaaa) ontslag te nemen.

R

Je innovatief wilt zijn en niet zomaar de rest wil volgen. You’ve got a mind of your own. 

Het is NIET voor jou als…

Q

Je er niet voor de volle 100% voor gaat

Q

Je niet in jezelf gelooft en denkt dat het toch niks gaat worden… (met die mindset kom je er inderdaad niet)

Q

Je denkt dat je er met alleen mediteren en kaartjes leggen gaat komen…

Q

Je niet minimaal 1 dag per week tijd vrij wil maken om aan je business te werken

Q

Je dit als een hobby ziet… iets voor erbij.

Q

Je offline wilt ondernemen.

Nope, geen knop hier want ik laat jou niet in mijn programma toe. Only badasses allowed. Sorry not sorry.

LET’S GO ON A ROADTRIP THAT WILL CHANGE YOUR LIFE

Jouw reisroute

In 90 dagen van starter naar zakenmeisje

Ik ben gek op reizen en mijn favoriete manier om dit te doen is door het maken van een ROADTRIIIIP! Ramen open, de wind door mijn haar, keihard meezingen met de radio en altijd in goed gezelschap. Ultieme vrijheid! Waar we heen gaan maakt eigenlijk niet uit, het is de reis die het bijzonder maakt.

Het starten van jouw bedrijf kun je ook zien als een reis. Jouw journey. Jij zit achter het stuur en bepaalt welke richting je op gaat. Wat voor online bedrijf staat er op de eindbestemming en hoe ziet jouw ideale zakenmeisjeslifestyle eruit?

But you’re not alone! Jouw zakensister zit naast je en geeft support: iets meer gas geven, je kunt hier beter links afslaan & misschien moet je even rust nemen. Ook vanaf de achterbank word je aangemoedigd, want daar zitten de andere zakenmeisjes in spé, die je onderweg tijdens de kampvuur avondjes advies geven.

Uiteraard heb je ook navigatie nodig, want hoe weet je anders hoe je op jouw eindbestemming komt? That´s where I come in. Ik heb namelijk een gedetailleerde roadmap voor je gemaakt, die je stap voor stap kunt volgen. Terwijl jij over de weg racet vertel ik je wat je moet doen. Ik ben jouw nom-nom (feitje: zo noemen een paar vriendinnen mij, omdat ik tijdens een roadtrip in Australië als tom-tom fungeerde)

 

Etappe I – Van droom naar idee

Jouw droom

=

JOUW JOURNEY BEGINT MET EEN ZOEKTOCHT NAAR JOUW EINDBESTEMMING

=

JE ONTDEKT WAT VRIJHEID & SUCCES VOOR JOU PERSOONLIJK BETEKENT

=

JE BEGINT MET DE VOORBEREIDINGEN OP JOUW ZAKENMEISJESLIFESTYLE

Jouw idee

=

MET MIJN SIMPELE STAPPENPLAN GA JE VAN VEEL ÓF GEEN IDEEËN NAAR 1 HEEL CONCREET TOP IDEE

=

JE LEERT DE GEHEIMEN VAN EEN PERFECT AANBOD

=

JE ONTDEKT WAT JOUW USP´S ZIJN

=

ONTVANG EEN EXCLUSIEF TEMPLATE VOOR JOUW BEDRIJFSPLAN OP 1 A-4

Jouw money

=

SIMPELE FILL-IN-THE-BLANK OM ERACHTER TE KOMEN HOEVEEL GELD JIJ NODIG HEBT

=

HET NUMMER 1 VERDIENMODEL DAT JIJ GAAT GEBRUIKEN TO PAY THE BILLS (AND MORE…)

=

SLIMME (NIET SHADY) MANIEREN OM MAKKELIJK EXTRA GELD TE VERDIENEN

Etappe II – Van idee naar strategie

Jouw doelen en plan

=

JE MAAKT EEN BUSINESS BUCKETLIST

=

JE ONTDEKT DE FOCUS MATRIX EN KRIJGT MEER GEDAAN

=

JE GAAT KEIHARDE DOELEN STELLEN

=

JE MAAKT JOUW
MASTERPLAN VOOR SUCCES

Jouw branding

=

ONTDEK HOE JE JOUW BUSINESS ECHT YOU MAAKT

=

JE LEERT DE EXACTE STAPPEN OM JOUW BEDRIJF IN DE MARKT TE ZETTEN

=

WORD ONWEERSTAANBAAR VOOR JOUW DROOMKLANT

=

MAAK EEN HUISSTIJL DIE PERFECT BIJ JOU PAST

Jouw website

=

LEER STAP VOOR STAP HOE JE ZELF SUPER EENVOUDIG EEN WEBSITE MAAKT

=

LEER TEKSTEN SCHRIJVEN DIE JOUW DROOMKLANT HEBBERIG MAKEN

=

MET MIJN CHECKLIST WORDT JOUW WEBSITE AVG-PROOF

=

MUST-KNOW SEO TIPS&TRICKS OM TE SCOREN IN GOOGLE

=

MET KANT-EN-KLARE TEMPLATES MAAK JIJ SUPER SNEL JOUW SALES PAGE

Jouw marketing

=

VOLG DE ONLINE MARKETING BLUEPRINT & KRIJG KLANTEN

=

DE NUMMER 1 MANIER OM ZICHTBAAR TE WORDEN

=

LEER HOE JE EEN SIMPELE MARKETING & SALES FUNNEL MAAKT DIE CONTINU VOOR NIEUWE LEADS ZORGT

=

LEER HOE JE EEN SOCIAL MEDIA STRATEGIE MAAKT OM VAN VOLGERS KLANTEN TE MAKEN

Pitstop

In week 8 is het tijd voor een pitstop. Even wat tijd om te checken hoe het gaat. Loop je wat achter, dan heb je nu de tijd om bij te werken. Ben je bij, dan kun je deze week gebruiken om wat rust te pakken, wat dingen te finetunen of alvast vooruit te lopen op de rest.  

Etappe III – Van strategie naar écht bedrijf

Jouw administratie

=

ONTVANG CONCRETE TIPS EN ADVIEZEN, ZODAT JE HET ZELF IN DE PRAKTIJK KUNT BRENGEN

=

LEER ALL YOU NEED TO KNOW OVER DE ADMINISTRATIE VAN JOUW BUSINESS

=

ONTDEK HOE JE EEN GOEDE ADMINISTRATIE INRICHT

Jouw juridische zaken

=

DE JURIDISCHE DOCUMENTEN DIE JIJ NODIG HEBT OP EEN RIJTJE (+UITLEG)

=

DE 5 MANIEREN OM TE SPAREN VOOR JOUW PENSIOEN

=

GEGARANDEERDE ZEKERHEID MET DEZE VERZEKERINGEN

De KvK

=

LEER HOE & WANNEER JIJ JE KUNT INSCHRIJVEN BIJ DE KVK

=

WAT JE MOET WETEN WANNEER JE JE INSCHRIJFT BIJ DE KVK

Jouw sales

=

LEER HOE JE VAN JOUW LEAD EEN SALE MAAKT

=

LEER SECRET HACKS OM MET EEN VERKOOPGESPREK KLANTEN TE KRIJGEN, ZONDER SUPER SALESY TE ZIJN

=

ONTDEK HOE JIJ ANDEREN KUNT INZETTEN OM VOOR SALES TE ZORGEN A.K.A. AFFILIATE MARKETING 101

Het is echt een aanrader voor als je gaat starten met ondernemen

“Dankzij het programma heb ik mijn ondernemersplan nóg concreter kunnen maken. Ook de handvatten om het daadwerkelijk uit te gaan voeren heb ik gevonden. Maar er is ook aandacht voor de ‘saaie’ dingen, denk aan: de belastingen en legal dingen. Het is een heel compleet programma en echt een aanrader voor als je gaat starten met ondernemen.”

 Maaike Hartgers

Wat krijg je bij Kickstart Your Business?

=

Een compleet programma van 12 weken (je volgt het in jouw eigen tempo, dus kunt er ook sneller doorheen)

=

Een fysiek werkboek van ruim 150 pagina’s, vol met opdrachten

=

Meer dan 75 korte video’s

=

1x per maand een kampvuur avond: live online mastermind en Q&A met Naomi en de andere zakenmeisjes in spé

=

Volledig online, dus ook heel goed vanuit het buitenland te volgen

=

Technische database vol met tutorials over o.a.; WordPress, divi, het maken van video´s, canva en meer.

=

24/7 toegang tot een besloten omgeving met video’s, online werkboeken & checklists

=

Community van zakenmeisjes in spé in een privé Facebook-groep

=

Je wordt gekoppeld aan een zakensister

=

Maandelijkse challenge

=

Lifetime toegang tot het programma

=

Divi thema  (t.w.v. 249 dollar lifetime access)

I need this!

Wat is mijn investering?

Met Kickstart Your Business start je in 12 weken (of sneller, want je volgt het in je eigen tempo) jouw online bedrijf. We starten op maandag 13 april 2020 (i.v.m. COVID-19 kun je DIRECT van start)

Betaal vandaag maar €347,-* (en dan de komende 5 maanden elke maand €347,-*) of kies voor een eenmalige investering van €1997,-*, voor de voordeligste optie. 

*Exclusief 23% btw voor niet-ondernemers
& btw wordt verlegd bij ondernemers

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

START OP 13 APRIL 2020 - of NU meteen

Ik weet hoe jij je nu voelt. Je bent super excited en kunt niet wachten om aan de slag te gaan. Gelukkig hoef je niet lang te wachten, want we starten maandag 13 april met de kick-off sessie. Die dag krijg je ook toegang tot Kickstart Your Business. En yup, je kunt meteen overal bij. No waiting! Zo kun je het lekker op jouw eigen tempo volgen. Langzaam, of lekker bingen zoals bij een goede Netflix serie #guilty

ZAKENSISTERS

You’re not in this alone! Tijdens deze 12 weken komen er allerlei vragen naar boven. Deze kun je in onze Facebook groep aan de andere deelnemers stellen, bespreken met jouw eigen zakensister of met alle zakenmeisjes (en mij, of course!!) over sparren tijdens onze maandelijkse kampvuur sessie a.k.a mastermind en Q&A! We’ve got your back

KEIHARD KNALLEN

In 90 dagen verander jij van starter in een echt zakenmeisje. Over 3 maanden staat jouw fundering, heb je een sterke website, een waterdichte strategie en een aanbod dat jouw droomklant uit je handen wil trekken. Je komt steeds dichter bij jouw ideale zakenmeisjeslifestyle. Kun je het al voor je zien?

Top 10 resultaten deelnemers

Twijfel je of het programma wel is wat jij nodig hebt? Of het jou echt gaat helpen bij het starten van jouw bedrijf? Damn right it will babe!  Dit zijn de 10 meest voorkomende resultaten van deelnemers aan het Kickstart Your Business programma. Zit er iets tussen wat jij ook graag zou willen?

=

Ik heb mijn idee omgezet in een startend bedrijf

=

Ik heb de tools en handvaten om de plannen uit te voeren en er een succes van te maken

=

De fundering van mijn onderneming staat. Door een duidelijke visie, missie en doelen op te stellen weet ik nu heel concreet waar ik heen wil en hóe ik dat ga doen

=

Ik ben zelfverzekerd en heb vertrouwen in mijzelf en mijn toekomst als ondernemer

=

Ik ben gemotiveerd en geïnspireerd om van mijn bedrijf een succes te maken

=

Ik weet wie mijn ideale klant is en hoe ik haar kan bereiken. Ik heb zelfs al mijn eerste klant!

=

Ik weet dat ik alle praktische zaken omtrent mijn onderneming goed geregeld heb

=

Ik heb een netwerk van inspirerende zakenmeisjes die ik altijd om advies kan vragen

=

Ik weet welke producten en diensten ik ga aanbieden en hoe ik geld met mijn bedrijf kan verdienen

=

Ik heb structuur en discipline

BONUSSEN

Pssst… wist je al dat je ook deze toffe bonussen krijgt?

Toegang tot Kickstart Your Course

I.v.m. COVID-19 heb ik besloten om jou, naast Kickstart Your Business, ook toegang te geven tot het programma Kickstart Your Course, waarbij je in 30 dagen jouw eerste online programma maakt en lanceert.

Jij krijgt de roadmap die ik voor je heb uitgestippeld en hoeft hem alleen maar te volgen.

 

t.w.v. 1997 euro

Maak een magische sales page met Divi

Wanneer je jouw online programma gaat verkopen is het mega handig om een sales page te hebben. Een pagina op je website (zoals deze) waarin je alles over jouw programma vertelt en waar jouw droomklant jouw programma kan kopen.

In deze bonus laat Rosanne je zien hoe je met het wordpress thema Divi zo´n salespage kunt maken. Welke elementen moeten er in terugkomen en hoe bouw je hem op?

t.w.v. 97 euro

Help! Welke juridische documenten heb ik nodig?
Bij het starten van een bedrijf komen – helaas – ook wat minder leuke dingen kijken, zoals de juridische zaken… Ook al is dit niet het leukste gedeelte, het is wel mega belangrijk. Steek dus niet je hoofd in het zand!

In deze bonus legt Lady Lawyer Sharon in normale taal uit welke documenten je allemaal nodig hebt en waarom. Ook geeft ze specifieke tips voor wat je niet moet vergeten op te nemen in jouw algemene voorwaarden, wanneer je een online programma verkoopt.

t.w.v. 149 euro

The List Building Project 

Misschien heb je deze uitspraak wel eens gehoord: ´money is in the list´. Jouw e-maillijst. Het is (yup, nog steeds) belangrijk om een e-maillijst op te bouwen en hoe je dit doet ga ik je in de bonus tot in detail uitleggen.

In deze bonus ga ik je ALLES vertellen wat je moet weten. Niet ALLES over e-mailmarketing (‘cause it’s a lot), maar wel de juiste informatie waar je nu direct mee aan de slag kunt gaan. 

t.w.v. 197 euro

the Digital Nomad Project

Wil jij als Digital Nomad de wereld over reizen? Dan is deze bonus voor jou!

In deze bonus leg ik je uit welke soorten Digital Nomads er allemaal zijn (yes, er zijn verschillende), wat de voor- en nadelen zijn, hoe je werk kunt vinden, wat je allemaal moet regelen voordat je kunt vertrekken en hoe je jouw reis het beste kunt plannen.

t.w.v. 97 euro

Van Instagram volger naar klant
Instagram is een mega populair social medium en het was (en is nog steeds) een groot onderdeel in mijn marketing strategie.

In deze bonus leer je hoe je Instagram kunt inzetten voor jouw bedrijf. Hoe begin je, waar moet je allemaal aan denken en wat is er allemaal mogelijk? Je leert het in deze Instagram bonus.

t.w.v. 97 euro

the Productivity Project

Als ondernemer word jij ineens je eigen baas en beslis je zelf wanneer en waar je aan werkt. Dan kan het soms best lastig zijn om focus te houden en productief te blijven.

In the Productivity Project leer je de beste methode om prioriteiten te stellen, simpele productiviteit hacks die je meteen kunt toepassen en het geheim van minimalistisch ondernemen.

t.w.v. 97 euro

Alles zelf ontwerpen in Canva
Ik ben een echte DIY-er en wil alles lekker zelf kunnen doen. Zo ook ontwerpen. Ik heb geen photoshop skills, maar maak alles (ALLES) in Canva. Een soort photoshop voor dummies.

Wil jij ook zelf mooie ontwerpen leren maken? E-books, freebies, je huisstijl, brand board, thumbnails of werkboeken? In deze bonus leg ik je precies uit hoe je dit doet.

t.w.v. 47 euro

Facebook advertenties 101
Ben jij er klaar voor om zichtbaar te worden en leads te genereren? Ik gebruik Facebook advertenties hier al jaren voor. Een perfecte manier om meer naamsbekendheid te krijgen en e-mailadressen te verzamelen.

Maar hoe begin je hiermee? Je moet flink wat stappen doorlopen en er zijn MEGA veel opties. Heel erg fijn, want zo kun je precies die ad maken die je wilt… Maar ook a bit overwhelming. In deze bonus leg ik je stap voor stap uit hoe je begint met Facebook advertenties en hoe je er het meeste uit haalt.

t.w.v. 97 euro

Je doet het niet alleen babe, I’ve got your back!

Hi, ik ben Naomi


Ik ben fucking ambitieus & eigenwijs en run mijn bedrijf op mijn eigen manier. Online, vanuit mijn
appartementen in Lissabon & Brussel, alleen en zonder bullshit. 

=

Ik heb geen team van mensen, maar een team van tools. #nerd

=

Ik doe niet aan spirituele woo-woo, maar ga voor concrete doelen en harde cijfers. Funnels are my kind of magic.

=

Mijn agenda staat niet vol met afspraken, maar met to-do’s om áán mijn bedrijf te werken (en plenty of room voor middagen lezen in het park, dansen en spontane brunch-dates).

=

Ik ben een enorme kluns, behalve als het op online marketing tools & strategieën aankomt. Then I’m your girl.

Als business guide, met een grote liefde voor online marketing, leer ik vrouwelijke ondernemers hoe ze een online business starten én groeien. 

Ik heb nu een duidelijk plan met meetbare doelen

“Ik ben sinds januari grafisch vormgeefster. Dat doe ik vanuit Oostenrijk en daarom was het voor mij heel fijn dat het hele programma online was. Zo heb ik alles goed kunnen volgen. Ik heb nu een duidelijk plan met meetbare doelen en ga de komende tijd knallen!”

Hanneke Poelman

Ik heb in een hele korte tijd mijn hele bedrijf opgestart

“Ik ben Amber van Rebel Moms Kitchen en ik ben onderneemster. Ik onderneem al sinds mijn 20e, maar nog nooit heb ik een bedrijf van mijzelf gehad. Daar wilde ik dit jaar heel graag mee beginnen!

Ik heb al heel lang een bedrijf samen met anderen over bewustzijn en dat heb ik helemaal doorgetrokken in mijn eigen leefstijl. Daar heb ik nu zo’n passie voor ontwikkeld dat ik daar een foodblog voor ben gestart. Nu wil ik er echt een catering bedrijf van maken, met een eigen naam, een eigen brand etc. En ik dacht… ik weet echt niet hoe ik dat ga doen!

Ik volgde Naomi van Zakenmeisje al een tijdje, maar het resoneerde nog niet echt omdat Zakenmeisjes al ondernemers met een eigen bedrijf waren en daar stond ik nog niet. Toen kwam ze met het programma Kickstart Your Business en toen dacht ik hé, hier kan ik bij aansluiten! Dan word ik meegenomen in een energie, in een programma waar je met zijn allen naar hetzelfde doel toewerkt en dezelfde modules tegelijk doorloopt én met elkaar kan sparren.

Het was echt super tof om te doen en ik heb in een heel kort tijdsbestek mijn hele website gemaakt en mijn hele bedrijf opgestart. Het was echt een kickstart in de breedste zin van het woord. Inmiddels heb ik al heel veel klussen en ziet mijn website er echt netjes uit en daar heeft het programma echt zó goed aan bijgedragen.

Ik zou het programma van harte willen aanbevelen aan iedereen die ook wil starten met een bedrijf, want Naomi kan je echt goed er doorheen leiden en de juiste energie met je neerzetten. 

Amber Sapulette

WHAT THE F.A.Q.?

You’ve got questions, I’ve got answers

Wanneer start het programma?

Kickstart Your Business start 4x per jaar. De volgende ronde start op maandag 13 april.

UITZONDERING: In verband met COVID-19 krijg je nu direct toegang en hoef je dus niet tot 13 april te wachten 🙂

Hoeveel tijd kost het mij?

Ik ga niet liegen, een bedrijf starten kost tijd. Maar hey, jij bent ambitieus en wil maar al te graag aan de slag. Toch?

Ik adviseer altijd om minimaal 8 uur per week in te plannen, een hele dag dus. Dit kan 1 dag per week zijn, maar je kunt het natuurlijk ook opbreken in bijvoorbeeld 4x 2 uur. In deze tijd kijk je de video’s, lees je alle informatie door en maak je de opdrachten.

Het starten van je bedrijf en het volgen van het programma gaan samen, je hoeft er dus niet apart tijd voor in te plannen. Door het maken en uitvoeren van de opdrachten bouw je stap voor stap jouw bedrijf.

P.S. Wil jij meer of juist minder tijd aan Kickstart Your Business besteden kan dat natuurlijk ook, want je volgt het programma lekker op jouw eigen tijd. No pressure.

Wanneer zijn de kampvuur avonden a.k.a mastermind en Q&A sessies?

Omdat heel veel zakenmeisjes in spé nog in loondienst zijn, zijn de kampvuur avonden (ik verklap het al) altijd in de avond.

Normaal gesproken zijn de kampvuur avonden op de 1e donderdag van de maand, om 19.30 uur Nederlandse tijd.

Zodra je je aanmeldt ontvang je een overzicht met alle data voor de komende 6 maanden, zodat je deze meteen in je agenda kunt zetten.

Kan ik ook mee doen als ik nog niet het perfecte idee heb?

Loop jij al een tijd rond met het idee om een eigen bedrijf te starten? Misschien heb je een idee, maar weet je niet of het goed genoeg is. Misschien trekt het idee van ondernemen je wel, maar weet je niet waar jij geld mee kunt verdienen. Of misschien heb jij zo veel ideeën dat je niet kunt kiezen. Herkenbaar, maar let me tell you… je bent er nooit 100% zeker van dat jouw idee het juiste idee is. Dit moet je testen. Als ondernemer moet je de stap durven nemen om iets te doen, om te beginnen en jouw idee de wereld in te gooien. Waarschijnlijk verander je nog een aantal keer van richting, maar dat is ok. Het hoort erbij! Ik ga jou helpen om deze keuze makkelijker te maken.

Wat versta je onder online ondernemen?

Met Zakenmeisje richt ik mij vooral op ondernemers (in spé) die een online programma willen maken, omdat ik erin geloof dat dit de beste manier is om vrijheid voor jezelf te creëren. Je kunt een online programma maken als jij een kennisondernemer bent, zoals een coach, trainer of ervaringsdeskundige. Je hebt kennis en/of ervaring die je aan anderen kunt overbrengen.

Je kunt ook met het programma mee doen als je een andere online onderneming wilt starten, maar wees je er dan van bewust dat ik mij voornamelijk op online programma´s richt en geen advies geef over bijvoorbeeld freelancen of webshops met fysieke producten. 

Ben je benieuwd of een online programma iets voor jou is? Plan dan een gratis call met mij in. 

 

Ik weet niet of dit de juiste tijd is. Kan ik niet beter wachten met ondernemen?

Babe…Is dit écht niet de juiste tijd of heb je een beetje last van faalangst? Mijn tip? Blijf het niet uitstellen. Het is nooit de juiste tijd, you have to start before you’re ready

Kan ik ook mee doen als ik nog niet ben gestart?

Het programma is juist heel geschikt voor meiden die nog moeten starten. Voordat we écht aan de slag gaan met jouw bedrijf in de markt zetten gaan we eerst kijken naar jouw ideale lifestyle, hoe je weet of jouw idee een goed idee is, hoe je een bedrijfsplan schrijft, wanneer je je moet inschrijven bij de kvk en hóe, en AL die dingen waar je als starter mee te maken krijgt. 

Is het programma ook geschikt als je al langer dan een jaar bezig bent?

Ja, ook dan kan het programma enorm veel waarde bieden en zul je nog steeds veel leren. Zelfs als je al langer dan een jaar (of zelfs nog langer) bezig bent. We gaan jouw hele bedrijf onder de loep nemen en elk kleine detail uitwerken, zodat jouw bedrijf bij jouw ideale lifestyle past én je genoeg gaat verdienen om fulltime te ondernemen. We gaan o.a. een strategisch plan uitwerken voor jouw (online) marketing, zorgen dat jouw website on fleek is, jouw ideale klant in kaart brengen en doelen stellen voor jouw bedrijf. Het programma is ook heel geschikt als je een (online) programma wilt toevoegen aan jouw verdienmodel. 

Er bestaat al een online programma over mijn topic... en nu?

En nu ga jij er lekker ook één maken. Met jouw eigen kennis, ervaring en jouw eigen sausje. Dat je ´concurrenten´ hebt is alleen maar goed, want dit betekent dat er vraag naar is. En wees nou eens eerlijk… er is toch ook niet maar één boek over persoonlijke ontwikkeling, of één popzangeres die concerten geeft of één serie over de CIA? Er zullen altijd anderen zijn and you shouldn´t care. Doe gewoon lekker jouw eigen ding en je bent uniek. 

Maar ik ben nog helemaal geen expert, kan ik dan wel een online programma maken?

Girl, jij weet meer dan je denkt! Wist je dat je vaak maar 2 boeken meer over een topic  gelezen hoeft te hebben dan iemand anders en dat je diegene dan al kunt helpen? Dat jij jezelf (nog) niet als expert ziet betekent niet dat je dit niet bent. In het programma leer ik je hoe jij jezelf heel eenvoudig als expert kunt profileren. 

Kan je ook mee doen als je echt totaal niet technisch bent? #askingforafriend *kuch*

Zeker! Ik leg je alles stap voor stap uit en laat je ook in video’s zien hoe je alles helemaal zelf kunt maken. Kom je er dan toch niet uit dan kun je altijd vragen stellen in de FB community, daar is altijd wel iemand (ik sowieso!) die je kan helpen. Do not worry my friend!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat is zeker mogelijk! Kun of wil je het bedrag niet in één keer betalen, dan kun je er voor kiezen om het in 6 maandelijkse termijnen te betalen. Easy peasy! Klik hier om in 6 termijnen te betalen >>

Kan ik Kickstart Your Business fiscaal aftrekken?

Yes baby! Je kunt jouw investering in KYB in Nederland aftrekken als studiekosten.

Hoe lang krijg ik toegang tot het programma?

Forever. Forever? Forever ever. Ok… tot het moment KYB ooit stopt, maar dan krijg je de kans alles te downloaden. Dus ja, forever. 

Ik twijfel...

Bij twijfel zeg ik: doen! 

Why? Omdat je deze heeeele pagina al hebt doorgespit en nog steeds druk aan het lezen bent. Dat vertelt mij dat jij super veel interesse hebt en het programma goed kunt gebruiken. Maar blijkbaar heb je iemand nodig die tegen je zegt dat je het gewoon moet doen. 

Dus bij deze: just f*cking do it! 

Ik twijfel nog steeds...

Twijfel je nog steeds of Kickstart Your Business op dit moment het juiste programma voor jou is? Stuur mij dan een mail met jouw situatie en ik vertel jou eerlijk of dit programma juist is voor jou of niet.

Want eerlijk is eerlijk, het is ook niet voor iedereen geschikt.

Je kunt ook een gratis call met mij inplannen. 

Oh. Voor wie is het niet?

Het programma is niet geschikt voor jou als je er niet voor de volle 100% voor gaat, je niet in jezelf gelooft en denkt dat het toch niks gaat worden… (met die mindset kom je er inderdaad niet) of denkt dat je er met alleen mediteren en kaartjes leggen gaat komen… Het is ook niet voor jou als je niet minimaal 1 dag per week tijd vrij wil maken om aan je business te werken of je dit als een hobby ziet… iets voor erbij.

Klinkt dit niet als jou, maar twijfel je nog steeds? Mail me >> naomi@zakenmeisje.nl of plan een gratis call in.

THEY DID IT

So can you

“Mijn bedrijf staat nu ongeveer 4 maanden ingeschreven en sindsdien ben ik bezig met het richting geven aan mijn diensten. Ik deed mee aan KYB omdat ik een heleboel vragen had over het ondernemerschap en niet heel goed wist waar ik moest beginnen. Ik zat met vragen als wie wordt mijn doelgroep en welke stappen moet ik ondernemen om klanten te krijgen?

Uiteindelijk heb ik nu een veel beter beeld van wat ik wil gaan doen met mijn bedrijf en hoe ik dat ga aanpakken. De belangrijkste dingen waren voor mij dat ik een doelgroep heb gekozen, mijn eigen brand heb vorm gegeven en een focus heb met goede doelen voor de komende maanden.”

- Suzanne Hoff

“Sinds eind januari woon en werk ik, voor het winter-seizoen, in de prachtige bergen van Oostenrijk. Eén van mijn doelen was om mezelf serieus te nemen als ondernemer en van mijn project een succesvol bedrijf te maken. Ik was nog maar een paar dagen in de bergen of KYB kwam op mijn pad. Hoeraa..!

Ik kan wel zeggen dat KYB mij dé tools heeft gegeven om met vertrouwen verder te gaan. Ik ben nu essentiële stappen gaan maken, zodat mijn bedrijf kan gaan groeien. Ik ben als persoon snel geneigd de basis stappen over te slaan. Nu heb ik alle aandacht gegeven aan het fundament van mijn onderneming en dat geeft veel helderheid, rust én focus. Met als gevolg dat ik nu beter doelen kan stellen, omdat ik duidelijk weet waar ik het op baseer. Mijn missie, visie, droomklant en doelen zijn voor het eerst in mijn leven duidelijk én concreet!”

- Aleid Collaris

“Al eerder zag ik het programma van Kickstart Your Business voorbij komen maar in juni 2018 durfde ik me eindelijk in te schrijven.

Met al meerdere jaren diverse ideeën en geen stap verder komen door voornamelijk angst was het KYB programma precies wat ik nodig had. Vanaf het begin liet Naomi mij nadenken over dingen waar ik nog nooit over had nagedacht bij het starten van een bedrijf.

Opdracht na opdracht werd ik enthousiaster en zakte die enorme drempel (van angst). Het programma heeft mij door middel van de opdrachten, het nadenken en het vooral doen uit mijn comfort zone gehaald. Ik plaats van dingen weg te schuiven deed ik het en zo sta ik sinds 1 september ingeschreven bij de KVK.

Ik heb een beter beeld van wat ik wil, waarom ik het wil en wat ik kan. Natuurlijk zijn niet alle onzekerheden en angst weg maar in plaats van een enorme drempel zijn het kleine hobbels of kuiltjes in de weg naar mijn eigen bedrijf!”

- Michelle van Zwieten

De afgelopen maanden heb ik met veel enthousiasme het Kickstart Your Business programma gevolgd van Zakenmeisje. Voordat ik aan het programma startte had ik een vaag bedrijfsidee, ik was 1001 dingen tegelijk aan het doen waardoor ik op zoek was naar sturing. 

Het Kickstart Your Business programma geeft structuur en sturing waardoor je efficiënt en écht in 90 dagen van een vaag bedrijfsidee naar een concreet bedrijfsplan werkt! 

Ik kan iedereen die hulp kan gebruiken bij het schrijven van een bedrijfsplan aanraden het programma te volgen.

- Iris Mollen

“Ik vind je pakket heerlijk. Zo handig. Bij sommige onderdelen ben ik nog lang niet en bij sommige onderdelen midden in. Het is zo mooi uitgebreid en ik vind het super fijn dat er steeds vernieuwende informatie bij komt. Dus allereerst mijn complimenten. Door jouw pakket wordt het allemaal stuk duidelijker voor me.

- Amy Out

“Voor een lange tijd was er al het idee om iets voor mijzelf te beginnen. Er kwam alleen niets van. Waarom niet? Omdat ik door de bomen het bos niet meer zag. Want, waar te beginnen?

Toen ik besloot om het deze keer echt een kans te geven, ging ik opzoek naar een passende training. Ik kwam uit bij Kickstart Your Business en koos voor de optie met wekelijkse coachingsessies. Dit in combinatie met het feit dat je zakensisters hebt gaf mij de support die ik nodig had, maar ook een stok achter de deur. Wekelijks, bijna dagelijks, was ik bezig met het neerzetten van een goede basis voor mijn bedrijf.

Nu, zo’n half jaar later, ben ik uit loondienst en heb ik de volledige focus op mijn eigen onderneming. En wat ben ik blij dat ik destijds die keuze heb gemaakt en ervoor ben gegaan. Het was echt de ‘schop onder de kont’ die ik nodig had, haha.”

- Caroline Sterrenberg

“2,5 jaar geleden was ik net klaar met mijn studie toen ik meteen al in het ondernemerschap dook. Hierdoor heb ik veel dingen overgeslagen/niet gedaan, waardoor ik begin van het jaar tegen de muur liep. Toen ik zag dat Zakenmeisje een programma had (Kickstart Your Business), werd ik meteen enthousiast. Echter dacht ik dat het voor beginnende onderneemsters was, maar na een gesprek met Naomi was dit ook iets voor mij. En blij dat ik dit heb gedaan!

Ik leerde eindelijk door dit programma wie mijn doelgroep is, wat mijn USP’s zijn van mijn bedrijf, welke ideeën ik heb en met welke ik aan de slag wil gaan. Doordat we met een groep waren, kreeg ik super leuke feedback en heel veel nieuwe ideeën voor in de toekomst. Ik heb weer overzicht en zin om aan de slag te gaan in tegenstelling tot voor het programma, toen ik gewoon niet meer wist waar ik moest beginnen en wat ik moest doen.”

- Marlene van der Wel

“Voordat ik mee deed aan KYB wilde ik veel te veel en veel te snel, ‘I was all over the place’. Naast het schrijven en het verdiepingsprogramma van 365 dagen Succesvol werk ik nog 32 uur in de week. Ik vind het belangrijk om relaxt te ondernemen en zo voelde ik me niet. Wat KYB mij heeft opgeleverd is dat ik nu weet welke stappen je allemaal kunt nemen om je eigen onderneming op te zetten. Dat hoeft niet te betekenen dat ik dat allemaal nu wil en het zelf hoef te doen. Hoe voel ik me nu? Ontspannen ;)”

- Elisa Syakur

“Ik heb begin 2018 met mijzelf afgesproken dat ik ga doen waar ik echt gelukkig van word. Eén van die dingen is mijn eigen bedrijf starten. Toch word ik weerhouden door een gezonde dosis angst en weerstand. Heel normaal leer ik bij de start van Kickstart Your Business.

Ik ben Inge de Kruijf – Herbrink, ik ben 33 jaar en mama van een jong dochtertje van bijna 2 jaar. Ik ben startend ondernemer. Ik heb afgelopen jaar de knoop doorgehakt dat ik graag ‘iets’ voor mijzelf wil doen. Je leest het goed: “iets”. Want mijn probleem voor het starten van Kickstart Your Business is dat ik zoveel leuk vind… 

Het praktische aan het programma vind ik dat je enerzijds aan de hand mee wordt genomen door alle modules, maar dat je aan de andere kant de opdrachten zeer zelfstandig kunt doen. Ik ben nu stapsgewijs de modules aan het afronden. Ik heb een stukje bevestiging gekregen dat heel veel andere ondernemers ook twijfelen over hun ideeën en hun eigen kunnen. Heel normaal. Het gaat er alleen om dat je deze angsten overwint. En dat heb ik gedaan met Kickstart Your Business. Het geeft me een trots en voldaan gevoel.”

- Inge de Kruijf – Herbrink

“Ik ben Ilse van Feel the Health en ik help ambitieuze vrouwen bij het krijgen van een energieker eetpatroon d.m.v. plantaardige voeding. Dit begon allemaal bij Kickstart Your Business, of nouja… eigenlijk al iets daarvoor.

Ik wilde altijd al ondernemen en ik had o.a. al een domeinnaam geclaimd, maar het lukte mij maar niet om te beginnen. Ik had dus al wel heel veel ideeën, was al wel een beetje aan de slag en in mijn hoofd was ik er heel erg mee bezig, maar ik was nog niet zo ver om echt een product online te zetten.

Toen ik het programma van Naomi – Kickstart Your Business – tegenkwam besloot ik om dit te gaan doen om er voor te zorgen dat ik echt over die drempel heen kwam en ik echt een goed bedrijf kon gaan neerzetten. Zo is het allemaal begonnen!

Naomi heeft mij geholpen om een duidelijker plan te hebben en door Naomi ben ik begonnen met een pilot-groep en ben ik daarna een echte training gaan neerzetten. De eerste training loopt nu en het is super leuk om te doen! De deelnemers zijn super enthousiast en de tweede groep gaat binnenkort ook beginnen. Dat allemaal dankzij een goede start met Kickstart Your Business.

Ik kan iedereen die van een eigen bedrijf droomt, maar het nog niet lukt om door te zetten en daar hulp bij nodig heeft, aanraden om met Naomi mee te gaan doen”

- Ilse Huizenga

HOW MANY SUCCESS STORIES DO YOU NEED TO HEAR BEFORE YOU WRITE YOUR OWN?

Ik twijfel…

Even bellen?

Twijfel je nog of Kickstart Your Business op dit moment het juiste programma voor jou is? Stuur mij dan een mail met jouw situatie en ik vertel jou eerlijk of dit programma juist is voor jou of niet. We kunnen ook even met elkaar skypen als je dat fijn vindt, plan dan nu een gesprek in.

Fuck it, ik doe mee!