fbpx

I looove to read! En dan voornamelijk non-fictie boeken over ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en…. marketing! In deze podcast zal ik geregeld mijn inzichten uit deze boeken delen.

In deze podcast wil ik het heel graag hebben over het geweldige boek: ´DotCom Secrets – The Underground Playbook for Growing Your Company Online´ van Russel Brunson.

Russell Brunson heeft meerdere bedrijven en is een grote naam als je het over online marketing en sales funnels hebt. Hij is co-founder van Clickfunnels, is een software waarmee je website pagina´s en een sales funnel kunt bouwen. Hiermee geeft hij ook 1x per jaar een groot event. In het boek DotCom Secrets deelt hij de processen, funnels en scripts die hij in zijn bedrijven gebruikt en die er voor zorgen dat je meer verkeer naar je website krijgt en meer converteert.

In deze aflevering deel ik 6 van mijn grootste inzichten en lessen met jou. 

Inzicht #1: The Value Ladder

Inzicht #2: Adverteer waar jouw droomklanten komen

Inzicht #3: Maak een Attractive character

Inzicht #4: Daily Seinfeld Sequence

Inzicht #5: Reverse engineer een succesvolle funnel

Inzicht #6: Stem jouw boodschap af op jouw doelgroep

 

Het boek is MEGA MEGA waardevol en is staat nog veel meer interessants in wat ik vandaag niet heb gedeeld. Wil je het boek ook lezen? Je bestelt hem hier >>  http://www.dotcomsecrets.com

Ik ben benieuwd, welke tip ga jij toepassen?