fbpx

Soms zie je het even niet meer zitten. Je hebt geen inspiratie, staart al een uur naar een blanke pagina en wil het liefst je bed in kruipen. We hebben allemaal weleens van die dagen dat we wel een oppepper kunnen gebruiken. Als er iets is wat je mood kan beïnvloeden is het wel muziek. Ik vind het heerlijk om wakker te worden met gemoedelijke tunes, luister op vrijdagmiddag naar vrolijke pop en zet jazz aan tijdens het koken.

Speciaal voor jou heb ik een lijstje gemaakt van inspirerende liedjes om je uit je dip te sleuren. Kom van je stoel af, luister naar deze songs en je gaat knallen!

1.  Beyoncé – Run the world
Dit is mijn absolute nummer 1. Dit nummer heeft zo veel power en is heerlijk om op te dansen. Ik zeg, volume voluit en gaan!

2. Christina Aguilera – Can’t Hold Us Down
Dit is een nummer waar ik jaren geleden vaak naar luisterde. Een vrolijk nummer met een serieuze boodschap aan alle vrouwen. Nobody can hold us down! In dit liedje doelen ze daarmee op mannen, maar dit geldt ook voor mensen om je heen die jouw ideeën en ambitie misschien niet steunen. Laat je hierdoor niet afremmen en ga jouw dromen achterna.

3. Independent Women Part I – Destiny’s Child
Ok, even eerlijk. Wie heeft deze plaat vroeger niet grijs gedraaid? Geweldig nummer vond ik het, en nog steeds, ook al zat ik toen dit nummer uitkwam nog maar net op de middelbare school en betaalden mijn ouders nog voor alles. Maar, jong geleerd is oud gedaan zal ik maar zeggen.

4. BO$$ – Fifth Harmony
Voor alle girlbosses! Een Independent Women Part III 😉

5. Work bitch – Britney Spears
Als je iets wilt zul je er voor moeten werken, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Dit nummer vind ik vooral lekker om keihard op te knallen in de sportschool of tijdens het hardlopen.

6. Little mix – Salute

Knock us but we keep moving up. Can’t stop a hurricane, ladies it’s time to awake

Dit nummer kende ik eerlijk gezegd niet en kwam ik toevallig tegen toen ik dit lijstje aan het maken was. Iets wat in dit nummer heel erg naar voren komt is dat je met zijn allen sterk staat. Een bedrijf begin je misschien alleen, maar je hoeft het zeker niet alleen te doen. Verzamel mensen om je heen die je steunen en met wie je kunt sparren, dat maakt het een stuk makkelijker en leuker!

7. Santigold – Girls
Dit is gewoon een super vrolijk nummer waar je blij van wordt en spontaan van gaat dansen. Wie van jullie kijkt deze serie?

8. Dolly Parton – 9 to 5
Nog zo’n super vrolijk nummer. Een golden oldie die echt in deze lijst thuis hoort. Een goede les om juist niet zo te leven!

9. Nicki Minaj Feat. Rihanna – Fly

When you go hard your nay’s become yay’s

10. Alicia Keys – Girl on Fire
Alle liedjes beluisterd? Dan ben jij klaar om te knallen! En dat ga je met dit nummer zeker doen.

Naar welk nummer luister jij als je inspiratie nodig hebt? Laat het hieronder weten!