fbpx

Wil jij een eigen bedrijf beginnen, maar weet je niet hoe? Een tip die veel meiden zoals jij krijgen is om ‘gewoon te beginnen’. Ik ben het hier deels mee eens. Want JA, beginnen is beter dan niets doen. Maar het is ook belangrijk dat je weet WAAR je begint en welke stappen je in welke volgorde moet nemen. Dit heeft namelijk veel invloed op hoe snel jij klanten gaat krijgen en hoe succesvol jouw bedrijf zal worden.

Herken je dit?

  • Je wilt graag een eigen bedrijf, maar weet niet waar je moet beginnen?
  • Je bent niet helemaal blij met je leven nu en wil iets anders, maar wat en hoe?
  • Je bent jouw bedrijf aan het opstarten, maar er is so much to do dat je door de bomen het bos niet meer ziet…
  • Er komt zo veel informatie op je af dat je niet meer weet wat je wel en niet moet doen, en wanneer?
  • Je blijft het beginnen van jouw bedrijf maar uitstellen…


Wil jij nu eindelijk jouw bedrijf beginnen én weten WAAR en HOE te beginnen?

Ik neem je bij de hand en loop in het webinar alle stappen door die je moet nemen als je jouw eigen bedrijf begint. Ik vertel je waar je mee begint en in welke volgorde je alles het beste kunt doen, zodat je niets vergeet. We maken zelfs al een start met de eerste stap! Time is now babe, wacht niet langer en meld je aan >>

 

webinar-van-starter-naar-zakenmeisje

GRATIS webinar: Van starter naar zakenmeisje

Tijdens het webinar leer je in één uur welke stappen je moet nemen bij het starten van jouw bedrijf. Wacht niet langer babe, time is now! De webinars vinden plaats op:

  • Woensdag 21 maart om 20.00 uur
  • Vrijdag 23 maart om 10.00 uur
  • Zondag 25 maart om 11.00 uur

Ok, het is duidelijk. Ik MOET hier bij zijn! Nu aanmelden >>

Wie is Naomi?

Het webinar wordt gegeven door Naomi Vlietman. Naomi (29) is sinds 2011 onderneemster en heeft als voormalig weddingplanner veel mooie bruiloften in het buitenland mogen organiseren. Ze is online marketing expert en sinds 2016 verbindt zij, als founder & owner van Zakenmeisje, zakenmeisjes met elkaar en help ze hen met het opstarten en runnen van hun bedrijf.

Naomi is verslaafd aan reizen en heeft o.a. in Sydney, Vancouver, de U.S.A. en Costa Rica gewoond. Op dit moment werkt zij als digital nomad vanuit Lissabon, waar ze een dikke crush op heeft. Hier danst ze salsa & bachata en loopt ze hard langs de rivier om haar hoofd leeg te maken.

 

Zie ik je bij één van de webinars?

PS Let op: per webinar zijn er slechts 100 plekken beschikbaar.