fbpx

Een jaar geleden organiseerde ik de eerste Zakenmeisjes Getaway naar Lissabon en daarna ben ik niet meer terug naar Nederland gegaan. Ik ben helemaal verliefd op deze stad en vind het heerlijk om hier te wonen. Ik houd van de romantische straatjes met huizen met de mooiste tegeltjes, de vriendelijke mensen, de zon die hier in de zomer iedere dag schijnt en mijn blanke huid beetje bij beetje kleurt, heerlijk wandelen of joggen langs de rivier, een boek lezen in een park of een cocktail drinken op het strand (ok, dat laatste doe ik letterlijk nooit maar het zou kunnen en that’s enough).

naomi-mei-2018-1

 

Zakenmeisjes getaway to Lissabon!

Het lijkt mij onwijs leuk om deze mooie stad aan jou te laten zien. Van maandag 17 t/m vrijdag 21 september ben ik de trotse ‘eigenaar’ van een appartement op een top locatie; vlakbij de rivier, het centrum en allerlei leuke tentjes om te eten en werken. Dit appartement zat echter binnen no-time VOL… Daardoor moest ik veel zakenmeisjes teleur stellen, dus heb ik besloten om er nog een 2e appartement bij te boeken, zodat ook jij mee kan zakenmeisje!

Er is slechts plek voor 6 extra zakenmeisjes. Wordt één van deze zes plekken van jou? Ik wacht hier op je om mijn kennis met jou te delen onder het genot van de lekkerste pastéis de nata!

getaway-lissabon-zakenmeisje3

 

Wat kun je verwachten? 

Van 17 t/m 21 september ga je 5 dagen lang samen met andere zakenmeisjes netwerken, masterminds houden, skill shares geven, je laten inspireren en aan jouw bedrijf werken. Je leert andere zakenmeisjes met dezelfde mindset kennen en maakt misschien zelfs zakenvriendinnen for life. Na de 5-daagse getaway kom je opgeladen, geïnspireerd, empowered en gemotiveerd terug van een amazing trip. Zie ik jou in september in Lissabon zakenmeisje?

Hier vind je meer informatie over de Zakenmeisjes Getaway to Lissabon en kun je je aanmelden

 

Zo kan een dag tijdens de getaway eruit zien…

 

Tjitske ging je voor

Daar zit ik dan weer in Nederland dit artikel te schrijven, terugblikkend op een fantastische reis. Ik voel de zon weer op mijn huid branden. Ruik de zeelucht al lopende op de kade. Ik voel de warme lucht tussen mijn vingers door waaien. Zie weer de gekleurde tegeltjes op de muren en de felgekleurde huizen. Eventjes waan ik me weer in Portugal. Lees Tjitske haar hele blog >>

lissabon getaway zakenmeisje tjitske

Zie ik jou straks in Lissabon?

Het lijkt mij onwijs leuk om jou in Lissabon te zien zakenmeisje. Wees snel, want er zijn slechts 6 plekken beschikbaar en de eerste 6 plekken waren binnen een week weg. Heb je nog vragen dan mag je mij altijd een berichtje sturen: naomi@zakenmeisje.nl.