fbpx

Ook jij hebt vroeger vast een dagboek gehad. Een ‘plek’ om je gedachten van je af te schrijven of om gewoon je gevoelens op papier te zetten. Maar nu dat je een zakenmeisje bent, wat dacht je dan van een ideeën dagboek? Ik geef je 4 redenen om er één te beginnen.

dagboek voor ideeën

Je kunt eindelijk je ideeën een plek geven

Je kent het gevoel vast wel: je bent ergens, je krijgt een idee in je hoofd, maar je hebt nu geen tijd om er verder over na te denken en voor je het weet denk je er nooit meer aan en is jouw briljante idee vervlogen. Voor altijd. Met een ideeën dagboek is dat voorgoed verleden tijd. Als je een idee hebt, kun je die gelijk opschrijven op één plek, namelijk je ideeën dagboek. Super handig!

PS Wil je tips & andere waardevolle lessen die ik uit 50+ interviews met zakenmeisjes heb gehaald ontvangen? Download nu gratis de Starters Kit voor Zakenmeisjes in spé >> 

 

Het helpt je te herinneren

Als je eenmaal een boek met al je ideeën hebt opgebouwd, kun je daar altijd op terugkijken. Misschien had je wel een super goed idee twee maanden geleden en kijk je nu terug en heb je daar toffe plannen voor in je hoofd. Het kan namelijk een keer voorkomen dat je een creative block hebt, waardoor je even helemaal geen ideeën en plannen kunt bedenken. Even een blik in je ideeën dagboek en je kunt weer door.

Het helpt je evalueren

Evaluatie is ook belangrijk, zeker als zakenmeisje. Je kunt terugblikken op ideeën of gedachten die wellicht verkeerd zijn uitgepakt, maar beter: je kunt ook terugkijken op creaties die misschien wél heel goed zijn uitgepakt. Op deze manier leer je van je fouten en je accomplishments en wordt je een nóg beter zakenmeisje.

Het motiveert

Alleen al het zien van een heleboel creatieve ideeën en gedachten op een rij maakt je al gemotiveerder om door te zetten en je ideeën in uitvoering te brengen. Het is zonde als er niks mee gedaan wordt toch?

Tip: koop een klein boekje zodat je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

 

Heb jij al een boekje waar jij jouw ideeën in bewaart?

 

download-de-gratis-starter-kit-voor-zakenmeisjes-in-spe1

Save