fbpx

YAY! Het is Black Friday en Cyber Monday staat voor de deur. Dit betekent KORTING!! Heel eerlijk, bij Black Friday denk ik nog steeds een beetje aan koopjesjagers die in rijen voor de deur van een warenhuis staan en met elkaar vechten om een shirt wat ze anders nooit zouden kopen… Niet mijn ding. MAAR, sinds een aantal jaar begin ik toch warm te lopen voor deze dagen want… ook voor online marketing tools zijn er mooie deals te vinden! En zoals je weet houd ik van tooools! Maar, ze kunnen ook behoorlijk prijzig zijn. Korting kan dus geen kwaad. Ik heb eens rondgekeken bij mijn favoriete tools en de beste deals voor je op een rijtje gezet.  

P.S. Sommige links zijn affiliate links, dit betekent dat ik een kleine vergoeding kan ontvangen wanneer jij via mijn link een tool koopt. Dit heeft geen invloed op wat jij betaalt. Uiteraard promoot ik alleen tools waar ik zelf achter sta. 

Het Divi WordPress thema

I love Divi! Deze website die je nu bekijkt is in WordPress gemaakt met het Divi thema en ook mijn online academies bouw ik met Divi. Het is dus een WordPress thema en super eenvoudig in gebruik. Het heeft een visual builder waardoor je geen code hoeft te gebruiken en meteen ziet wat je aan het maken bent. Easy peasy.

Start jij begin 2020 jouw online bedrijf en heb je nog een website nodig? Of wil je een online programma maken en dit in jouw eigen WordPress omgeving bouwen? Dan kan ik je Divi zeker aanrader. In mijn programma Kickstart Your Course leer ik mijn klanten ook hoe ze hier mee werken en krijgen ze het Divi thema van mij er zelfs bij.

Voor Black Friday en Cyber Monday krijg je nu 25% korting op het Divi thema én krijg je een extra cadeau. Check deze deal >>

P.S. Heb jij Divi al, maar betaal je nog jaarlijks? Ook als je hem naar lifetime wilt upgraden hebben ze een mooie deal voor je!

Webinargeek

Sinds een jaar gebruik ik Webinargeek om mijn webinars mee te geven. Ik heb voor deze partij gekozen omdat ze het mogelijk maken om zowel live webinars, als automated webinars en on demand webinars te geven. Ze zijn nog volop in ontwikkeling en elke maand komen er weer nieuwe features bij. Verder vind ik het heel fijn dat het een Nederlands bedrijf is en dat je snel een reactie op jouw vraag kunt verwachten als je ergens vastloopt.

Bij webinargeek krijg je nu op jouw eerste betaling maar liefst 50% korting! Betaal je meteen voor een heel jaar, dan heb je dus mega veel korting. Check de deal hier >> 

the Project Bundle van Zakenmeisje

Jaa, ook Zakenmeisje heeft een Black Friday Cyber Monday deal voor je! Speciaal voor deze 4 dagen heb ik 4 projecten waarmee jij een headstart op 2020 kunt maken. Ik heb 4 programma´s gemaakt waarvan ik weet dat het jou gaat helpen om je business van de grond te krijgen of te groeien en heb deze samengevoegd tot 1 speciaal pakket: the Project Bundle. Je beslist zelf of je voor één project gaat of ze alle 4 neemt.

Kies jij voor the Project Bundle, dan krijg je 70% korting! Whoop whoop! Get the deal >>

Download mijn toolkit

Je hebt het vast al vaak gehoord: als ondernemer moet je bepaalde taken uitbesteden. Je hebt een team nodig. I totally agree! Alleen is mijn definitie van een team wat anders dan wat de meeste ondernemers bedoelen… Ik heb namelijk geen team van mensen, maar een team van tools. Ik heb dus eigenlijk een team van robots in dienst. Deze ‘robots’ kunnen enorm veel werk voor je uit handen nemen en het ondernemen een stuk makkelijker voor je maken. En doordat jij al die saaie klusjes niet hoeft te doen blijft er meer tijd over om áán je bedrijf te werken (i.p.v. in je bedrijf). I love my team! Ik heb al heel wat apps, software en tools gebruikt en je kunt mijn toolkit met 47 tools hier downloaden >> 

Interact

Je wil graag jouw e-maillijst groeien dus schrijf je een e-book, maak je een checklist en organiseer je een challenge. Dit zijn weggevers die we inmiddels allemaal wel kennen. En jouw droomklant dus ook. Tijd om eens iets nieuws te proberen dus: een quiz. Met interact kun je zo´n quiz maken.

Met de kortingscode ‘SOTHANKFUL’ krijg je t/m 30 november 20% korting als je een jaarplan afsluit. Check de deal >>

P.S. Wil je eens een voorbeeld zien? Maak dan mijn autonome ondernemers quiz en ontdek welke 3 tools jou gaan helpen bij jouw next step.  

OptinMonster

Een andere manier om meer leads te genereren is om door met OptinMonster te gaan werken. Met OptinMonster zorg je ervoor dat je het e-mailadres van jouw websitebezoekers verzamelt d.m.v. lightbox popups, floating hello bars en exit popups.

Met BFCM krijg je op alles 35% korting, plus een extra cadeau én kans op het winnen van een MacBook Pro. Check de deal >>

Tijd voor actie

Ik ben heel benieuwd welke deals jij deze BFCM binnen gaat slepen! Laat het mij hieronder weten.