fbpx

Je ziet het steeds vaker voorbij komen: online programma’s. Er gaan biljoenen (ja met een B) in om en de verwachting is dat dit de komende jaren gaat verdubbelen – naar $240 biljoen in 2021 om exact te zijn, holy sh*t. Heb je nog geen online programma, dan is NU de perfecte tijd om er één te maken! 

Maar…

  • Hoe doe je dit dan?
  • Wat is een online programma precies?
  • Heb jij wel genoeg kennis en ervaring?
  • Kun je niet meer waarde leveren als je 1 op 1 werkt?
  • Dat kan toch helemaal niet in mijn branche….

Dit zijn misschien gedachtes die door je hoofd gaan and I get it! Misschien speel je al een tijdje met het idee om een online programma te maken, maar laat je je door deze gedachtes tegenhouden. Of heb je het bij voorbaat al afgeschreven.

Zonde! 

Want een succesvol online programma kan jou enorm veel vrijheid geven en mega veel waarde bieden aan jouw klanten. Het kan jouw leven en dat van jouw klanten transformeren. 

Ik kan het weten, want sinds ik mij volledig op Kickstart Your Business focus heb ik meer vrijheid dan ooit. Ik werk (veel) minder, heb rust in mijn hoofd, mijn agenda is vrijwel altijd leeg en ik voel mij enorm waardevol, omdat ik weet wat voor impact ik met mijn programma maak. 

Maar wat maakt een online programma nou succesvol? 

Op dinsdag 28 mei bestaat Zakenmeisje 3 jaar en ik heb besloten om die avond een speciaal live online training te geven waarin ik dit met jou ga delen. 

Tijdens de live online training ´De 3 geheimen van een succesvol online programma´ ontdek je;

  • Waarom je géén insta cursus moet maken en wat je dan wél moet doen
  • Hoe je een online programma kunt maken als je je nog geen expert voelt
  • Hoe je klanten kunt krijgen als je net begint en introvert bent

Je kunt je hier gratis aanmelden >> 

Het belooft een inspirerend webinar te worden met mega veel praktische tips die je direct kunt toepassen. 

Zie ik jou dinsdag?