De 10 meest gelezen artikelen van 2016

Het is 29 december 2016, nog een paar dagen en het is 2017. Op 2 januari beginnen we met 300 zakenmeisjes met de #kickstart2017challenge, maar voor nu blikken wij nog even terug op 2016. Op 28 mei 2016 ging de website live en sindsdien zijn er al heel veel lieve bezoekers geweest. Maar welke artikelen vonden jullie nou het leukst om te lezen? Daar was ik wel benieuwd naar en daarom deel ik vandaag de top 10 van meest gelezen artikelen van 2016!

We tellen af. Tromgeroffel…

10. Een burn-out ligt op de loer

vrouw ligt op bed met een burn-out

Wij ambitieuze dames willen veel. Heel veel. Doen waar we gelukkig van worden en daarin succesvol zijn. In een maatschappij die vliegensvlug is, doen wij ons best om zo snel mogelijk mee te bewegen. Maar pas op, een burn-out ligt op de loer!

9. On the road – voordelen, nadelen & tips

vrouw aan het bellen achter het stuur

Als zakenmeisje ben ik veel onderweg van en naar afspraken en ik breng dan ook behoorlijk wat tijd door in mijn auto. Niet alleen rijdend, maar ook wachtend (in de file, tijd overbruggen tussen afspraken door etc.). Ik doe dit al een jaar of 10 en ik wil jullie graag de voor-en nadelen vertellen zoals ik die ervaar. En omdat ik zeker weet dat ik niet de enige vrouw ben die veel “on the road” is, geef ik ook nog een paar tips. Lees het hele artikel >>

 

8. The freelance life of: Fleur van Appels Media

logo appels media en fleur appels

Fleur Appels (22 jaar) is in maart 2016 gestart als ondernemer met haar eigen bedrijf Appels Media. Ze heeft een diploma HBO Communicatie op zak, woont in het gezellige Brabant en is erg ambitieus en ondernemend. Daarnaast is ze ook gecertificeerd Fashion Stylist, een echte social media kenner en schrijft ze graag. Zakenmeisje ging met haar in gesprek over hoe het is om freelancer te zijn. Lees het interview met Fleur >>

 

7. Een blog maken in 8 stappen

een blog maken

Wil jij een blog maken maar heb je geen idee waar je moet beginnen? You’re in luck, want in dit artikel leg ik je in 8 eenvoudige stappen uit hoe je een blog kunt beginnen zónder enige kennis van HTML of coderen.

 

6. Baan & bedrijf: Froukje Kamsma

artikel - interview met froukje van meuq

Froukje Kamsma is 25 jaar oud, woont in Amsterdam en is een echt zakenmeisje. Ze groeide op in de schoenenwinkel van haar ouders en runt nu haar eigen bedrijf Meuq, waarmee ze online de mooiste tweedehands schoenen verkoopt. Speciaal voor vrouwen uiteraard 😉 Tijd voor een gezellig gesprek!

 

5. Interview met Charlotte Meindersma

charlotte meindersma

Charlotte Meindersma (29) uit Den Haag is al sinds 2009 onderneemster. We kennen haar allemaal van Charlotte’s Law, waar ze je alles uitlegt over het informatierecht, maar wist je dat ze ook fotografeert? Ze woont samen met haar vriend en twee katten Donna & Harvey (ja, van Suits) in een heerlijk appartement net buiten het centrum van Den Haag, waar ze management/marketingblogs en -boeken verslind. Tijd voor een interview!

 

4. Busines Besties: Esmee & Maxime Dohmen van CHPT 8

interview-chpt8

Esmee (27) en Maxime (24) zijn zussen en begonnen in maart 2016 CHPT 8. Op 1 oktober ging de eerste winkel open waar ze als eersten in Nederland kleding van Australische labels verkopen. Kwalitatieve kleding voor vrouwen die zelfverzekerd en goed gekleed door het leven gaan. Klinkt als zakenmeisjes, right? Daarom, tijd voor een interview met deze ambitieuze sisters!

PS dit interview staat pas sinds vanochtend live en ze staan nu al op de 4e plek!

3. 88 tips voor meer volgers op Instagram

Instagram collage zakenmeisje.nl - meer volgers op instagram

Wil jij met Instagram beginnen, of heb je al een Instagram account maar wil je meer volgers? Misschien wil je jouw eerste 100 volgers krijgen, van 500 naar 1000 volgers of wil je zelfs groeien naar 10.000 Instagram volgers! In dit artikel geef ik je 88 tips (+9 extra tips) om meer volgers op Instagram te krijgen.

 

2. Baan & Bedrijf: Interview met Kelsey Franck

kelsey franck tas vilt en blouse met ogen

Kelsey Franck is slechts 18 jaar oud en heeft al zo veel werkervaring op zak dat ze vaak 23 wordt geschat. Ze komt uit Noordwijkerhout, studeert binnenhuisarchitectuur in Amsterdam en werkt als Junior Designer bij Studio Noun in Amsterdam. Daarnaast heeft ze haar eigen tassenlabel genaamd VILT by Kelsey, waar ze zelf tassen maakt en verkoopt. Alsof dit nog niet genoeg is zit ze ook nog bij een meidengroep genaamd Meiden Vol Passie (MVP), een online platform voor jonge ondernemers. Meer over hen lees je in dit interview met MVP. Lees hier het interview met Kelsey >>

1. Digital Nomad: Mariska van Tips Thailand

mariska van tips thailand

Mariska van Brederode (28) heeft, samen met haar vriend Sander, de website Tips Thailand opgericht en heeft hiervoor heel Thailand doorgereisd. Nu werken ze vooral vanuit hun huis in Heerhugowaard. Lees het hele interview >>

 

En, vond je deze lijst verrassend of waren dit ook jouw favorieten? Laat hieronder weten welke artikel jij het leukst of interessantst vond om te lezen en wat je in 2017 graag (meer) wilt zien!

I think you'll like this too, right?

Laat een reactie achter