fbpx

Tijdens je jonge jaren (zijn we al oud dan!?) heb je een bepaald beeld over hoe de toekomst eruit gaat zien. Je ziet het al voor je; een toffe baan, een perfecte partner, een mooi huis en een stralende toekomst. En dan komt de realiteit om de hoek kijken. Het blijkt toch niet zo makkelijk te zijn als je dacht.

Waarom neemt niemand mij aan? Waarom lukt het niet de juiste partner te vinden? Waarom slinkt mijn sociale netwerk? Hoe kom ik rond?

Zo is het dus bij mij een beetje gegaan. Maar wees niet getreurd, ik geloof in een happy ending. Ik ben uiteindelijk aangenomen voor een baan die in mijn richting zat. Wat blijkt, het is toch niet helemaal wat ik ervan hoopte. Het is niet zo spannend en de uitdaging is er wel al een beetje vanaf. En het werken voor een baas? Ik weet het niet.

PS Wil je tips & andere waardevolle lessen die ik uit 50+ interviews met zakenmeisjes heb gehaald ontvangen? Download nu gratis de Starters Kit voor Zakenmeisjes in spé >> 

 

Ik word een #GIRLBOSS

Daarom heb ik een ander doel gevormd dan ik eerst voor ogen had. Het is voor mij tijd om een #GIRLBOSS te worden. Misschien niet op de korte termijn, misschien heeft het wat tijd nodig, maar het doel is gezet.

Na mijn studie Media, Informatie en Communicatie ben ik een eigen blog begonnen. Eerst onder een andere url, maar sinds een half jaar onder de naam LifestyleTessa.com. En wat een plezier beleef ik hieraan. Het schrijven, het fotograferen, het contact met lezeressen en de adrenaline. Juist, want niets voelt zo fijn als je ziet dat een bepaald artikel ontzettend goed aanslaat. En last but not least, het feit dat het helemaal van mij is geeft een super gevoel. Niemand die mij vertelt hoe ik het moet doen, met wie en waarom. IK heb de touwtjes in handen.

tessa cheret

Naast mijn passie voor bloggen en een #GIRLBOSS worden, heb ik ook nog andere dromen en hobby’s. Ik houd ontzettend van reizen, van nieuwe plekken ontdekken, het ontmoeten van nieuwe mensen, lol hebben, films kijken, series bingen en op pad gaan met mijn familie en vrienden. O ja, en ik vind het dus eigenlijk wél heel erg fijn om lekker te sporten. Ik tennis en ik loop hard, maar vroeger heb ik altijd jaren op dansles gezeten. Gekke combi misschien?

Nu sta ik op een punt in mijn leven om mijn dromen en doelen na te jagen. Volgend jaar ga ik verhuizen, wil ik voor mezelf een freelance bestaan opbouwen en ben ik nieuwe mensen aan het ontmoeten. Daarnaast ga ik weer een mooie reis maken en ik zit eraan te denken om een YouTube-kanaal op te zetten. Allemaal spannende ontwikkelingen dus.

 

Ik als twenty-something neem je mee in mijn zoektocht naar carrière en geluk. Wereld, here I come!

 

download-de-gratis-starter-kit-voor-zakenmeisjes-in-spe1