fbpx
WIL JIJ LEKKER JE eigen DING DOEN?

Ontdek jouw autonome ondernemerprofiel & de 3 tools die jou gaan helpen bij jouw next step. 

AUTONOOM ONDERNEMEN

Je niet gek laten maken door wat alle andere ondernemers doen en de goeroes je vertellen, maar zelf beslissen wat je wel en niet doet. Je hebt de vrijheid om te werken waar en wanneer JIJ wilt, aan jouw eigen doelen. Je ben onafhankelijk, omdat je zelf alle kennis & tools hebt om al jouw ambitieuze ideeën uit te voeren & jouw bedrijf te runnen. #bossofmybusiness

Hi, ik ben Naomi


Ik ben fucking ambitieus & eigenwijs en run mijn bedrijf op mijn eigen manier. Online, vanuit mijn cozy appartement in Lissabon, alleen en zonder bullshit. 

=

Ik heb geen team van mensen, maar een team van tools. #nerd

=

Ik doe niet aan spirituele woo-woo, maar ga voor concrete doelen en harde cijfers. Funnels are my kind of magic. 

=

Mijn agenda staat niet vol met afspraken, maar met to-do’s om áán mijn bedrijf te werken (en plenty of room voor middagen lezen in het park, dansen en spontane brunch-dates). 

=

Ik ben een enorme kluns, behalve als het op online marketing tools & strategieën aankomt. Then I’m your girl.

Als business guide, met een grote liefde voor online marketing, help ik vrouwelijke kennisondernemers een online programma maken én verkopen. 

 

Naomi in de media

de Online Course Business Summit

Duik behind the scenes bij 35+ experts en ontdek de geheimen & strategieën achter het maken én verkopen van een online programma.

Quiz

Wat is jouw autonome ondernemersprofiel?

Ontdek jouw unieke roadmap naar een succesvol bedrijf (whatever the heck that means to you) dat bij jouw ideale zakenmeisjeslifestyle past. 

Kickstart Your Business

Wil jij nu eindelijk jouw bedrijf beginnen én weten WAAR en HOE te beginnen?

Is het jouw droom om een succesvol online bedrijf te starten en ben jij er klaar voor om er nu écht voor te gaan? Doe NU mee met 'Kickstart Your Business', waarin ik van jou in 90 dagen een écht zakenmeisje maak.

Kickstart Your Course

Met de Kickstart Your Course help ik jou om in 30 dagen stap voor stap jouw eerste online programma te maken.

Jij krijgt de roadmap die ik voor je heb uitgestippeld en hoeft hem alleen maar te volgen. Easy peasy.

Upgrade Your Business

Je bent begonnen met ondernemen omdat je vrijheid wilde. Je hebt een online programma en doet wat iedereen zegt, maar nog steeds werk je veel meer dan je zou willen en wil je graag nog meer klanten.

Herkenbaar?

Voor ondernemers die willen groeien.

Inspiratie

De 6 dingen die je als zakenmeisje nodig hebt in een laptop

De 6 dingen die je als zakenmeisje nodig hebt in een laptop

Wij zakenmeisjes weten als geen ander hoe belangrijk een fijne laptop is. Er gaat geen dag voorbij zonder dat we hem open klappen. Zelf gebruik ik de mijne, een ThinkPad X1 Carbon van Lenovo, voor werkelijk alles. Van het boeken van een vakantie tot en met het editen...

Lees meer
13 tips, van 13 experts, voor jouw online course business

13 tips, van 13 experts, voor jouw online course business

Van 25 t/m 28 mei delen meer dan 30 online experts hun geheimen en strategieën achter het maken én verkopen van een online programma, tijdens de Online Course Business Summit. Een 4-daags online event waarbij je álles gaat leren over het maken van online programma´s,...

Lees meer
25 manieren om NU online geld (bij) te verdienen

25 manieren om NU online geld (bij) te verdienen

De annuleringen stroomden al binnen. Live dagen, 1-op-1 coaching, trainingen, workshops en andere events gingen de afgelopen week al niet meer door en nu is deze maatregel tot 1 juni verlengd... Helaas heeft COVID-19 enorm veel gevolgen voor veel ondernemers. Gelukkig...

Lees meer