fbpx

Fleur startte in maart 2016 met haar eigen onderneming Appels Media en werkt nu freelance voor een aantal toffe opdrachtgevers. Na een succesvolle vlog op het Youtube kanaal van Zakenmeisje.nl en een interview over haar onderneming gaat Fleur nu ook blogs schrijven omtrent het ondernemerschap, haar leven als freelancer en geeft ze je als fashion stylist tips over de juiste kantoor looks.

 

Give yourself permission to live a big life

Met twinkelende oogjes kijk ik terug op mijn eerste getaway. En niet zomaar een getaway. Samen met twaalf andere zakenvrouwen vierde ik het leven in een prachtige villa op het zonnige Ibiza. Naast gezelligheid, lekker eten en een prachtig uitzicht, stond mijn onderneming Appels Media centraal. Met een koffer vol inspiratie en motivatie keerde ik weer terug naar Nederland. Lees hier mijn 6 redenen waarom een getaway goed voor je is >>

 

getaway-zakenmeisje4

 

1. Netwerken met girlbosses

Netwerken is als ondernemer erg belangrijk en hoe leuk is netwerken met een cocktail in je hand met gelijkgestemden? Weg met de mannen in pak en saaie bijeenkomsten.

 

2. Focus je op jezelf

Als ondernemer ben je vaak meer met de ander bezig. Hoe kan ik mijn klanten optimaal bedienen? Hoe zorg ik ervoor dat ze tevreden zijn? En hoe haal ik het beste in deze bedrijven naar boven? Stop! Tijdens een getaway ga je eens aan de slag met je eigen bedrijf. Je krijgt de tijd om je te verdiepen in wat goed is voor jouw bedrijf en wat jouw onderneming nodig heeft om te groeien.

getaway-zakenmeisje1

 

3. We understand!

Loop je als eenmanszaak of als owner tegen problemen aan, maar is er eigenlijk niemand die je echt begrijpt? Hoe lief jij je vriendinnen en familie ook vindt, een ondernemer loopt tegen andere dingen aan dan iemand in loondienst.

Hoe fijn is het dan te ervaren dat andere girlbosses je begrijpen en je kunnen helpen.

 

4. Motivation, baby

Je motivatielevel stijgt naar een hoger niveau tijdens een getaway. Door je passie met anderen te delen, krijg je er weer lol in. Waar je jezelf soms thuis uit bed moet trekken of je motivatie ergens hebt laten liggen, voel je je na een workation weer op en top gemotiveerd. Wie had het over geen inspiratie? Ik niet, hoor.

 

5. Inspiratie

Je ideeënstroom komt weer op gang. Door samen te brainstormen over je bedrijf kom je weer op leuke, nieuwe ideeën. De andere zakenmeisjes denken met je mee en inspireren je met hun verhalen. Ook dankzij de workshops en gastlessen van bekende ondernemers komt de inspiratie weer jouw kant op.

 

getaway-zakenmeisje2

 

6. Master your mindset

Niet alleen je bedrijf, maar ook je mindset wordt onder handen genomen. Zo kregen wij bijvoorbeeld workshops over het maken van keuzes op basis van je gevoel en het balanceren van je dag. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe meer je uit je bedrijf kunt halen.

 

Kortom, een getaway is niet alleen verfrissend op zakelijk vlak, maar geeft je ook nieuwe energie, nieuwe motivatie en nieuwe inspiratie om het beste uit jouw onderneming te halen. Dit jaar gaan wij weer naar Lissabon. Ga jij mee?

Save

Save

Save

Save

Save