fbpx

“Money is in the list.” Heb jij dit ook al zo vaak gehoord, maar vraag je je af waarom? HOE dan? Hoe kan mijn e-maillijst mij aan meer klanten helpen? En vooral: hoe kan ik dat doen zonder te SPAMMEN? Hoe krijg ik überhaupt mensen op mijn lijst…? In deze blogserie deel ik 5 video´s met tips om jouw e-maillijst te groeien. 

De serie bestaat uit deze onderwerpen;

 

blog-geld-verdienen-met-jouw-e-maillijst

 

5 A/B testen om jouw emails te optimaliseren

In deze video deel ik 5 A/B testen die jou gaan helpen om jouw e-mails nóg beter te maken.

 

 

Masterclass ‘Geld verdienen met jouw lijst´

Wil jij geld verdienen met jouw lijst? Van 1 t/m 10 augustus geef ik een masterclass over e-mailmarketing. In 10 dagen leer jij hoe je een e-maillijst opbouwt én hoe die lijst jou klanten – lees: money – op gaat leveren.

Je leert…

  • Hoe je jouw droomklant op jouw lijst krijgt
  • Waarom het belangrijk is om een band op te bouwen en hoe je dit doet
  • Hoe je weet wanneer jouw droomklant er klaar voor is om te kopen
  • Welke mails je moet sturen als het zo ver is
  • Welke mails je tot die tijd moet sturen
  • Hoe je ervoor zorgt dat mensen zich niet uitschrijven én waarom je soms wil dat ze dat wel doen
  • Hoe je dit allemaal kan automatiseren zodat het jou straks geen tijd meer kost

Sound good? Hier vind je alle informatie en meld je je aan >>