fbpx
Vandaag interview ik Wendy Assenberg van Eijsden over haar reis naar autonoom ondernemen. Dit staat voor mij voor je niet gek laten maken door wat alle andere ondernemers doen en de goeroes je vertellen, maar zelf beslissen wat je wel en niet doet. Je hebt de vrijheid om te werken waar en wanneer JIJ wilt, aan jouw eigen doelen. Je ben onafhankelijk, omdat je zelf alle kennis & tools hebt om al jouw ambitieuze ideeën uit te voeren & jouw bedrijf te runnen.
Met haar bedrijf Build your travel bizz helpt Wendy kleinschalige reisorganisaties om meer boekingen te krijgen via hun eigen website, zodat ze minder afhankelijk worden van dure tussenpartijen met hoge commissies. Ik heb Wendy geholpen bij het bouwen van haar online academie, het maken van de sales page, we hebben een lanceerplan gemaakt en ik heb haar geholpen om haar eerste webinar te geven. Mét succes, want haar eerste lancering heeft voor een omzet van ruim 16.000 euro gezorgd.
In deze aflevering vraag ik Wendy naar het reis naar autonoom ondernemen, hoe haar ideale leven eruit ziet, het wonen in Valencia, het starten van een bedrijf mét een RSI-arm én natuurlijk wat ze heeft gedaan om met haar eerste lancering 16.000 euro te verdienen!
Meer informatie over Wendy vind je hier >> https://buildyourtravelbizz.com/