fbpx

Manon had het goed voor elkaar. Althans, zo leek het op papier. Ze had een goede baan, een mooi huis en een fijn gezin. Maar het lukte haar maar niet om te genieten van haar opgroeiende dochter.

In 2019 besloot ze genoeg te hebben van het leven dat ze leefde. Ze leefde volgens de meningen van anderen en hoewel ze al verschillende pogingen had gedaan dit te minderen was het haar niet eerder zó dwars gaan zitten als vorig jaar. Ze was op het punt beland dat het écht anders moest.

Manon is een lange en diepe zoektocht naar zichzelf aangegaan, heeft een hoop patronen aangepast, is gaan mediteren, gaan schrijven en vooral gaan onderzoeken waar zij nou eigenlijk heel erg blij van word.

Dit heeft er onder andere toe geleidt dat ze met haar baan in loondienst is gestopt en haar eigen bedrijf ´Bureau Just Happiness´ is gestart.

Het gevoel van opgebrand en gehaast zijn heeft ze achter zich gelaten. Ze is gaan leven naar de waarden die voor haar belangrijk zijn en is weer een energieke vrouw die een inspiratie voor haar dochter kan zijn.

In deze podcast vraag ik haar alles over haar reis naar autonoom ondernemen, want het was vast niet zo makkelijk als dat het nu misschien klinkt. Welke stappen heeft ze genomen en welke mindfucks heefts ze moeten overwinnen om uit die gouden kooi te stappen, een eigen bedrijf te starten en van uitgebluste huismuts naar een inspiratie voor haar dochter te gaan? Let´s find out!

Shownotes:
Website van Manon: www.justhappiness.nl
Instagram van Manon: @bureau_justhappiness